Inici Motor Toni Bou guanya la primera prova del Mundial

Toni Bou guanya la primera prova del Mundial

COMPARTIR

[Img #12302]

El pilot pierenc Toni Bou (Montesa Cota 4RT) ha començat amb una victòria a Sheffield (Gran Bretanya) la defensa del títol mundial d’X-trial que ha guanyat els set últims anys. 
Bou va aconseguir el passat 4 de gener  la seva victòria número 37 (rècord absolut) en proves del mundial en recinte tancat, les 22 últimes consecutives. La principal novetat del reglament que aquesta temporada regeix el mundial consisteix que els quatre finalistes parteixen de zero en la fase definitiva, sense sumar les respectives puntuacions a la semifinal. Toni Bou va tancar amb zero punts tant la volta de qualificació com la semifinal i es va fer amb aquest nou triomf en superar amb un punt la primera zona de la final i amb dos la segona. Albert Cabestany i Jeroni Fajardo van completar un podi tot català, amb Adam Raga que va quedar eliminat a la semifinal.
Takahisa Fujinami (Montesa Cota 4RT) va acusar a l’última zona les conseqüències del trencament de lligament creuat del genoll dreta que va patir fa tres mesos, cosa que li va costar el podi. Segons el mateix Toni Bou «ha sigut molt important iniciar la temporada amb aquesta victòria i continuar un suma i segueix pel qual estem lluitant al màxim. Serà un campionat dur, ja que amb només quatre zones en cada final i començant-les amb els comptadors a zero serà difícil marcar diferències. Aquí a Sheffield ho hem vist clarament; ha sigut una prova fàcil en què es podien cometre petits errors difícils de recuperar davant d’un rival fort com ho ha sigut l’Albert (Cabestany).»
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*