Inici Destacats Toni Bou guanya el seu 14è títol mundial de trial sota cobert

Toni Bou guanya el seu 14è títol mundial de trial sota cobert

COMPARTIR

Les mesures per a la contenció de l’Covid-19, Coronavirus, que han aplicat diferents països europeus, entre ells Itàlia, França o, recentment Àustria, han obligat a la cancel·lació de diferents proves, com la que havia de celebrar-se el proper 21 d’abril a Wiener Neustadt. La prova austríaca, penúltima del campionat de X-Trial, ha estat cancel·lada i, per això, Toni Bou, que lidera el certamen amb 100 punts, 25 sobre el segon classificat, s’ha proclamat automàticament Campió de Món de X-Trial.

Des de 2007, el pilot de Repsol Honda Team ha conquistat aquest certamen. És el catorzè títol sota cobert per a Toni Bou i vintè setè en total, que ha guanyat les cinc proves disputades del Campionat de Món X-Trial (La Reunion, Rennes, Budapest, Barcelona i Bilbao).

Toni Bou celebrarà aquest nou títol en l’última cursa del Mundial, que se celebrarà a Andorra la Vella el proper 25 d’abril.

El pilot pierenc ha reconegut que “és una llàstima que hi hagi hagut de prendre aquesta decisió de posposar la cursa d’Àustria pel Coronavirus, però comprenc que la seguretat de tots està per davant de qualsevol altre tema. Les sensacions, en aquest cas, són rares, perquè m’hagués agradat molt més guanyar el títol a la pista. Aquest any hem fet una gran temporada: he demostrat estar en un bon nivell, hem guanyat les cinc carreres, i arribava a Wiener Neustadt amb moltes opcions d’aconseguir el títol allà. De tota manera, encara queda una darrera cursa per acabar el campionat i espero celebrar-ho de forma definitiva a Andorra, on confio donar l’espectacle que el Coronavirus ens ha impedit donar a Àustria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*