Inici Destacats Toni Bou amplia la seva llegenda amb el seu 24è Mundial de...

Toni Bou amplia la seva llegenda amb el seu 24è Mundial de Trial

COMPARTIR

Tots titllen a Toni Bou com d’extraterrestre i no s’equivoquen. Aquest diumenge ha aconseguit a GRan Bretanya adjudicar-se el vintè quart títol mundial perquè, a més dels 12 que ja té a l’aire lliure, suma 12 més indoor. El que fa el de pierenc de Montesa sobre de la moto no hi ha ningú que pugui repetir-ho i és que Bou no es cansa d’entrenar i competir al 100% per continuar fent història.

Després d’un començament d’any difícil per les lesions, va arribar l’inici del Campionat del Món de TrialGP. Toni va guanyar a Espanya, en la primera prova, i va arribar Japó on només va sumar 13 punts el dissabte i 17 el diumenge. Però, a partir d’aquí, tot van ser victòries per la qual cosa aquest cap de setmana, quan encara queda una per disputar-se, Toni ja pot celebrar la gesta.

A la Gran Bretanya arribava amb 23 punts d’avantatge sobre el seu més immediat perseguidor, el també espanyol, Jeroni Fajardo. Dissabte, a la classificatòria, Bou va ser el millor el que li ha permès aquest diumenge sortir l’últim a les zones i tenir-les més controlades. Ha dominat la prova des del principi, ha guanyat i és, una altra vegada, campió del món.

Toni Bou: “Sabíem que era una dia complicat perquè la cursa era molt fàcil i sabíem que amb tant grip cometríem pocs errors i que hauríem de lluitar molt fins al final. Així ha estat, ens han posat un 5 a la zona 7 que ens ha complicat la vida. Amb un altre 5 estàvem el sisè, setè o vuitè. Hem estat sempre rodant entre la tercera i la quarta posició. Al final hem anat recuperant i hem lluitat fins al final. No hi ha res més bonic que guanyar guanyant després d’un any complicadíssim per les lesions. Ara és un moment per gaudir “.

 

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*