Inici Destacats Toni Bou aconsegueix a Holanda la seva quarta victòria consecutiva de la...

Toni Bou aconsegueix a Holanda la seva quarta victòria consecutiva de la temporada

COMPARTIR

El pilot pierenc del Repsol Honda Team Toni Bou s’ha imposat amb un gran pilotatge en Zelhem, en la quarta prova del campionat del Món de TrialGP.

El recorregut d’aquesta quarta cita de la màxima competició de trial ha estat exigent, sent fàcil molt cometre errors en zones de traçada fàcil. El pilot del Repsol Honda Team ha sabut imposar-se des del principi i ha controlat la cursa fins a acabar novament en la primera posició del podi. Amb un punt en les zones en la primera volta -cinc punts per temps- i cap penalització en la segona passada, el pilot de la Montesa Cota 4RT ha realitzat un trial gairebé perfecte. Bou disposa ara de setze punts de diferència sobre el segon classificat a la general del campionat del Món de TrialGP.

El cap de setmana vinent, 29 i 30 de juny, Toni Bou disputarà la cinquena cursa del campionat del Món de TrialGP, a Bèlgica.

El pilot pierenc reconeix que “avui teníem molt clar que era un dia d’aguantar. En l’inici de la cursa, un petit error ja et podia posar enrere, així que sabíem que tocaria patir. En la mesura del possible, hem fet una molt bona cursa. Llàstima de la penalització per temps de la primera volta, ja que hem fet una bona segona volta amb 0 punts. Em trobo en un bon moment de pilotatge i de forma física, així que estic molt content. Agrair també a l’equip tot el seu treball”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*