Inici Destacats Toni Aranda agafa el relleu de ‘Pulgui’ a la direcció esportiva de...

Toni Aranda agafa el relleu de ‘Pulgui’ a la direcció esportiva de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins

COMPARTIR

L’entrenadora i directora esportiva de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, Maria Fernández Grande ‘Pulgui’, no seguirà la propera temporada al club. Així ho va fer saber fa uns mesos, abans de l’inici de la crisi pel COVID-19.

L’entrenadora asturiana es va sumar al projecte esportiu del club el juny de 2017 i, des d’aleshores, ha estat una peça clau en l’evolució del primer equip i de la base de l’entitat. Per aquest motiu, li agraeixen profundament la seva tasca i li desitgen el millor en la nova etapa. La Maria, la ‘Pulgui’, seguirà i col·laborarà, des de la distància amb l’evolució del club i de les seves jugadores, doncs deixa un emotiu vincle de complicitat amb elles, amb la resta de tècnics, directiva, mares i pares, i amb l’entorn del club.

D’altra banda, anuncien la incorporació del Tècnic Toni Aranda Córdoba, com a nou Entrenador del primer equip i nou Director Esportiu del club, a partir de la propera temporada 2020/21.

El tècnic, de Sant Sadurní d’Anoia, ha estat el segon entrenador de l’equip d’OK Liga masculina del CE Noia Freixenet, les darreres cinc temporades. També acumula experiència en la gestió i planificació d’equips base de diversos clubs catalans, fet que encaixa, perfectament, amb la dinàmica del club igualadí on la formació de noves jugadores i la potenciació dels equips sèniors prenen la mateixa consideració.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*