Inici Destacats Ton Baliu signa per dues temporades amb l’Igualada Rigat

Ton Baliu signa per dues temporades amb l’Igualada Rigat

COMPARTIR

Com ja es fa oficialitzar el passat mes de febrer, Ton Baliu tornarà a vestir la samarreta arlequinada, convertint-se en el primer fitxatge de l’Igualada Rigat 2018-2019. D’aquesta manera, Ton Baliu començarà la que serà la seva onzena temporada al primer equip igualadí. El jugador, de 29 anys, arriba procedent del Porto, on ha jugat els últims dos anys de la seva carrera professional. L’igualadí ha signat contracte per les dues properes temporades, fins al 30 de juny de 2020.

Baliu reconeix que “sempre he dit que l’Igualada és casa meva. Tornar va ser fàcil. Quan vaig decidir que l’etapa al Porto s’havia d’acabar, ens vam entendre de seguida amb el club”.

L’excapità de l’Igualada també ha volgut lloar la feina que està fent el club. L’excapità assegura que “tornar a l’Igualada sempre era la primera opció, i més, amb el treball que s’està fent. Des del primer equip, hem de treballar per arribar el més amunt possible i intentar ajudar la base, que ha de ser l’energia i el futur de l’Igualada Rigat”.

FER UN COMENTARI

*