Inici Destacats TIC Anoia afavorirà la inserció professional dels alumnes del grau d’Interacció Digital...

TIC Anoia afavorirà la inserció professional dels alumnes del grau d’Interacció Digital del Campus d’Igualada

COMPARTIR

L’Associació per a l’Impuls de les TIC a l’Anoia i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida han signat un conveni marc de col·laboració per fomentar les relacions entre la universitat i les empreses TIC de la comarca per promoure la incorporació al mercat professional dels estudiants i graduats en Tècniques en Interacció Digital i Computació.

El conveni pretén afavorir la relació directa per a la promoció d’accions conjuntes per fomentar la relació entre estudiants del nou Grau en Tècniques en Interacció Digital i Computació i el món professional, atenent especialment a l’intercanvi d’informació entre el coneixement de la professió i les sortides laborals i professionals. En la mateixa línia es busca fomentar els nous avenços en tecnologia i investigació per a tot allò relacionat amb l’activitat TIC i col·laborar en l’àmbit acadèmic i, en particular, en el desenvolupament de la metodologia de Formació Dual.

L’acord es materialitzarà en una comissió paritària de seguiment formada per representants de la Universitat de Lleida i TICAnoia que treballarà per fomentar la divulgació tecnològica, la formació contínua, la inserció i l’orientació professional, i tots aquells aspectes relacionats amb l’àmbit TIC en general, així com col·laborar per oferir Formació Dual als estudiants del grau que s’imparteix al Campus Igualada-UdL.

El Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, de tres anys, és una formació impartida al Campus Igualada-UdL absolutament vinculada al món empresarial. Està adreçat a estudiants amb interès per la tecnologia i la informàtica i, en particular, pel disseny i la implementació d’aplicacions interactives.

FER UN COMENTARI

*