Inici Teatre Texpi guanya el Concurs d’Aparadors de La Mostra d’Igualada

Texpi guanya el Concurs d’Aparadors de La Mostra d’Igualada

COMPARTIR

[Img #6245]Amb motiu de la 24a edició de La Mostra d’Igualada, Fira de Teatre Infantil i Juvenil, l’Ajuntament ha convocat el primer Concurs d’Aparadors, amb l’objectiu de dinamitzar els establiments de la ciutat durant els dies que dura l’esdeveniment.

El guanyador del concurs ha estat el comerç Texpi, situat al carrer de l’Alba, dedicat a la venda i confecció de roba laboral. El jurat ha valorat “l’originalitat i la creativitat, la qualitat artística, el disseny i el grau de vinculació al tema del concurs”. Texpi ha presentat “un [Img #6246]aparador ple de color, utilitzant motius de la Mostra i, al mateix temps, el producte propi del seu comerç d’una manera elegant, senzilla, divertida i amb molta imaginació”.

El jurat també ha destacat dos aparadors com a finalistes del concurs: Abacus Cooperativa i Esports Sallés, amb unes propostes igualment molt atractives. El premi per al guanyador consisteix en una campanya publicitària a Ràdio Igualada 103.2FM i dues entrades per un espectacle de la Mostra. L’encarregat de lliurar el premi serà l’alcalde d’Igualada, Marc [Img #6247]Castells, aquest dissabte 13 d’abril a les 18h, en el mateix comerç guanyador.

El jurat ha estat format per Jovan Trisic, gerent d’Igualada Comerç, Dolors Paredes, presidenta de Xarxa d’Igualada, Josep Maria Mestres, cap de l’Oficina d’Atenció Empresarial de l’Ajuntament d’Igualada, i Pep Valls i Lluis Jubert, com a representants de Disseny=Igualada. Des del jurat s’ha volgut destacar i agrair l’alta participació del comerciants i el nivell d’originalitat dels aparadors.

[Img #6248]Els participants han aconseguit crear una ruta divertida de comerços integrada en la Mostra que es pot visitar fins diumenge. Els aparadors participants són: Marroquineria Franquesa, Gelou, Atena 2000, Hidramar Natura, Brodadets, El Cullerot, Cansaladeria Piqué, Cistelleria Farrés, La Bona Espardenya, Pastisseria Pla, Abacus Cooperativa, Rosich Joiers, Decory, Igualavins, Pel i Ploma, Women, Akord’s, Perfumeria IRIS, Enric Gumà Perruquers, AG-25, Casa Victòria, Esports Sallés, Calçats Jorba, El Plec, Base Pedraforca, Toni Guix Perruquers, Roset, Texpi, Joieria Llucià, Shana, Brands, SM44 i Corredoria d’assegurances Galtés.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*