Inici Bàsquet Tercera victòria dels petits del Casal Català d’Hostalets

Tercera victòria dels petits del Casal Català d’Hostalets

[Img #4624]Dissabte es va viure, a la pista de la Secció Esportiva del Casal Català dels Hostalets de Pierola, la tercera victòria del Premini en el que va de competició. Els petits de la casa s’enfrontaven al St. Gabriel-Ripollet C i es van imposar per 44 a 30.

En una molt bona primera part (12-0) els jugadors hostaletencs van agafar un avantatge que els va servir per acabar guanyant el partit. En aquest període el Ripollet no es va trobar còmode a la pista i la nul·la defensa va deixar via lliure a l’equip del Casal Català. En els altres quarts la diferència es va neutralitzar i tot i anar força igualats durant els següents quarts restants, la renda del principi va valdre per guanyar el partit i seguir mantenint la segona posició de la classificació.

El partit dels Mini davant del CB Nou Badia es va ajornar per al dia 16 de març. En la pròxima jornada el Premini descansa i els jugadors de la categoria Mini visiten al CB Opalo-Cerdanyola.