Inici Bàsquet Tercera victòria consecutiva per al Bàsquet Casal Català

Tercera victòria consecutiva per al Bàsquet Casal Català

[Img #6322]En el desplaçament a Corbera del Premini de la Secció Esportiva Casal Català de bàsquet, l’equip hostaletenc es va imposar per 32 a 52 en un partit força entretingut i treballat. El conjunt anoienc va sortir a la pista un xic descentrat i va encaixar en el segon quart un parcial de 13 a 0 en contra però, per sort, els jugadors van saber encarrilar la defensa i es van centrar en el joc amb els consells que des de la banda els anava indicant la seva entrenadora. Mica en mica van anar remuntant la diferència fins al resultat final. Van jugar: A. Jean, A. Calpe (2), A. Valls (7), J. Franch, P. Arboles (10), J. Poch (11), V. Valls (2), M. El Amrani (4) i M. Jean (16).

El pròxim partit serà a casa aquest 20 d’abril a les 11 hores amb el Sant Boi B i el Mini, després de la jornada de descans, rebrà a les 12.30 hores al Vilatorrada.