Inici Destacats El tercer campus Samurai Kids aplega una vuitantena de participants a Vilanova...

El tercer campus Samurai Kids aplega una vuitantena de participants a Vilanova del Camí

COMPARTIR

Una vuitantena d’infants i joves han participat en la tercera edició del Campus Samurai Kids organitzat pel Club Budokan Vilanova del Camí. És una proposta que combina la formació i el lleure al voltant de la pràctica de les arts marcials i enmig de la natura. Cada any té millor acollida i s’ha convertit en un campus de referència arreu de l’estat i també al sud de França.

Aquest estiu ha aplegat uns vuitanta participants, amb edats d’entre els 10 a 17 anys; una trentena de Vilanova del Camí, i la resta, d’arreu de Catalunya (Barcelona, Terrassa, Girona, Tarragona), de la Comunitat Valenciana i també del sud de França.

Durant cinc dies, des del diumenge 25 de juny al divendres 30, han compartit la pràctica multidisciplinària de les arts marcials i el joc a la zona esportiva de Can Titó, entre el pavelló i alguns espais a l’aire lliure, i han dormit en una zona d’acampada als jardins de Can Muscons.

Pere Soler, director de l’escola Budokan Vilanova del Camí ha valorat de manera molt positiva aquest tercer campus, que ha tornat a superar la participació del de l’any anterior i que ha complert els objectius plantejats, tant pel que fa als joves com pel que fa al professorat, perquè al costat del monitoratge del Budokan i hi havia també monitors de Terrassa i Barcelona. Ha estat el segon any que treballaven en equip, una manera d’establir contactes entre grups, professors i alumnes que practiquen nihon-taijitsu, amb la promoció de valors com l’amistat i el respecte, juntament amb la formació esportiva.

Soler ha agraït el suport del Servei d’Esports i de l’equip de la regidoria de Joventut, que des de Can Muscons “els han cuidat molt bé”, com afirma.

El director del Budokan espera que l’any que ve, el campus pugui créixer encara una mica més, perquè fins al centenar de participants que es plantegen com a màxim, encara tenen un petit marge per ampliar la participació.

Exàmens reeixits

D’altra banda, alumnes de l’escola Budokan va participar en l’examen de la disciplina nihon-taijitsu celebrat el passat dissabte 1 de juliol en el CAR de Sant Cugat per la Real Federació Española de Karate. Del dojo vilanoví es van presentar 12 candidats per al cinturó negre infantil, 10 per a 1r Dan i un més per a 3r Dan, i tots ells van resultar aptes.

Els jutges (dos de Catalunya i un de la Comunitat Valenciana) van felicitar l’escola vilanovina per l’excel·lent nivell que demostren.

Cap al 20è aniversari

Ara toca descansar, però de cara a la pròxima temporada, al Budokan Vilanova del Camí li espera un any molt mogut, perquè celebra el vintè aniversari de l’obertura i com avança Pere Soler, ja estan pensant en alguns actes especials per compartir amb la població aquesta efemèride.

FER UN COMENTARI

*