Inici Política Teo Romero: ‘El projecte sòlid per a Montbui és el socialista. Ho...

Teo Romero: ‘El projecte sòlid per a Montbui és el socialista. Ho hem demostrat i ho continuarem demostrant’

COMPARTIR

Diumenge passat al migdia la sala gran de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora va acollir la presentació de la candidatura del PSC Montbui, liderada per Teo Romero.

L’acte va introduir-lo el fins ara regidor de Territori i Comunicació i també integrant de la llista Josep Lluís González, qui va donar la benvinguda als assistents i va demanar-los que guardessin un emotiu minut de silenci en memòria de l’històric exministre del govern espanyol i dirigent socialista Alfredo Pérez Rubalcaba.

D’inici va adreçar-se als prop de 300 assistents el fins ara regidor d’Educació i Esports i número 2 de la llista del PSC Montbui Josep Palacios, qui va recordar que “el treball dels socialistes ha transformat Montbui. Ens estem jugant que continuï un model de municipi amb més justicia social, en el qual tots i totes poguem tenir un municipi millor, amb equipaments i serveis de qualitat”.

També va intervenir Elisabet Tamargo, fins ara número 2 de la candidatura i que continua defensant “un projecte socialista amb el qual em sento molt identificada i que ha demostrat que millora la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes en temes clau com l’educació o la cultura”.

Un dels ponents més aplaudits va ser Raúl Luque, una de les incorporacions destacades de la candidatura socialista qui va mostrar-se convençut que “formem el millor equip humà. Som persones que compartim idees transformadores i volem fer un Montbui millor per als nostres fills”.

Teo Romero: “farem la residència per a la Gent Gran”

Va tancar l’acte el candidat a la reelecció i Alcalde Teo Romero, que es presenta a aquests comicis amb “tota la força i l’energia renovada per poder continuar assegurant a Montbui un projecte sòlid, rigorós en la gestió, i que tingui sensibilitat amb aquelles persones i col·lectius que més ho necessiten”. Romero va assegurar que “durant aquest mandat farem la residència de la Gent Gran i tindrem les primeres empreses en el nostre polígon”. El batlle va defensar el projecte de transformació del municipi, i va destacar que d’aquí a finals d’any començaran nou projectes importants d’obres: el vial per a bicicletes i vianants entre el Nucli Urbà i el polígon “Plans de La Tossa”, la remodelació del mur d’escollera del barri del Pi, la remodelació del Castell de la Tossa, l’ordenació de l’entorn de Can Passanals, la connexió del carrer Sant Jaume amb carrer La Tossa, la remodelació de la Plaça del Pi, la millora de la Plaça Europa, l’enderroc i millora d’un edifici al Parc Central i la il·luminació interactiva de la pèrgola de MontMercat.

Durant la presentació de la candidatura socialista es van poder veure diferents projeccions, amb els canvis i millores assolides al municipi durant aquests anys de governs socialistes. Teo Romero va explicar també que “som un equip, el millor equip per a Montbui, i estem convençuts que els ciutadans del municiparan ens tornaran a fer confiança”. Romero va assenyalar que “hi ha qui està disposat a tot, inclús a fer aliances sense coherència per tal d’arribar a governar Montbui. Els veïns i veïnes de Montbui han de decidir si volen continuar amb un projecte sòlid i experimentat i que garanteix progrés i seguretat per a tothom, com ha demostrat el PSC Montbui, o si aposten pels cants de sirena d’alguns partits que voldrien dirigir l’Ajuntament a cop d’assemblea o de banderes nacionalistes”.

Teo Romero va recordar que el seu grup garanteix un Montbui on la primera prioritat sigui crear i generar activitat econòmica, recordant que “l’atur és el principal problema i volem continuar treballant per aconseguir inversió i empreses que s’estableixin a Montbui”. El batlle va parlar també de civisme i convivència, i de garantir sempre la diversitat dels diferents nuclis del municipi.

L’acte va cloure amb la presentació de l’equip del PSC Montbui. La candidatura socialista a l’Ajuntament de Montbui està formada per Teo Romero, Josep Palacios, Aurora Fernández, Montserrat Carricondo, Silvia Latorre, Josep Lechuga, Raúl Luque, Miguel Ángel Leiva, Sheila Latorre, Raquel Muñoz, Joan Rius, Judit Redondo, i Elisabet Tamargo Bravo. Els suplents de la candidatura socialista són Ángel Ortega, Jordi Martínez, Julián Loarte, Joaquina Polo, Sonia Vázquez, Antonio Velasco, Estela Ramos, Cristina Reguero i Josep Lluís González.

Els socialistes montbuiencs realitzaran el proper dissabte al vespre a La Vinícola l’acte central de campanya. L’acte comptarà amb l’assistència de Salvador Illa, Secretari d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La festa-mitin consistirà en un sopar-botifarrada, a partir de les nou del vespre, al Centre Cívic i Cultural La Vinícola. Els tickets per a la botifarrada es poden adquirir, al preu de 6 euros, al local de campanya del PSC Montbui ubicat en el Boulevard.

FER UN COMENTARI

*