Inici Destacats Teo Romero no optarà a la reelecció com a primer secretari del...

Teo Romero no optarà a la reelecció com a primer secretari del PSC a l’Anoia

COMPARTIR

Teo Romero, primer secretari del PSC a la comarca de l’Anoia des de l’any 2001, ha anunciat que no es tornarà a presentar a la reelecció per aquest càrrec orgànic del seu partit.

Ho ha fet aquest divendres a través del seu perfil a Facebook, després de comunicar-ho en el Consell de Federació del PSC Anoia celebrat al centre cultural Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui.

Romero ha explicat a la xarxa social que “després de 16 anys en aquesta responsabilitat, treballant pel meu partit de forma altruista, dono un pas al costat amb la voluntat que altres companys agafin el relleu”.

El també alcalde montbuienc assegura que “continuaré, lluitant per les meves conviccions i treballant com hem fet” i anima als seus companys de partit que vulguin optar a aquesta responsabilitat.

El 18 de febrer, Congrés per triar nou primer secretari

Al mateix consell es es va explicar i debatre els calendaris i punts per tal que el proper dia 18 de febrer es celebri a Igualada el Congrés del PSC-Anoia. En el mateix moment de l’aprovació del calendari, ordre del dia i rati de delegats per militant, es va iniciar el procés de recollida d’avals per les eleccions primàries per escollir el nou/va 1r/a secretari/a.

Així, fins el dia 3 de febrer es poden recollir els avals, el 6 es proclamen els candidats formals que assoleixin el mínim d’avals i el dissabte 11 de febrer es vota, si hi ha més d’un candidat formal. El guanyador serà ratificat al Congrés.

El mateix dia de la convocatòria van anunciar la seva candidatura Francisco Guisado, alcalde d’Òdena, i el Salustià Monteagudo, alcalde de Cabrera d’Anoia.

El PSC va obtenir a les darreres eleccions municipals 44 regidors a l’Anoia i tres alcaldies, les de Cabrera d’Anoia, Òdena i Santa Margarida de Montbui. Un sorteig de desempat va facilitar l’alcaldia de Socialistes Independents als Hostalets de Pierola i una moció de censura ha acabat donant al PSC una cinquena alcaldia, la de Vallbona d’Anoia. Una altra moció de censura, dimarts, pot donar al PSC l’alcaldia de Vilanova del Camí.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*