Inici Destacats Teo Romero defensa que ‘el projecte més sòlid per a Montbui és...

Teo Romero defensa que ‘el projecte més sòlid per a Montbui és el socialista’

COMPARTIR

El PSC del montbuienc Teo Romero ha valorat positivament els seus resultats a les eleccions municipals de diumenge: “estem satisfets perquè hem tornat a guanyar al Nucli Urbà, superem el 40 per cent de percentatge de vot i tornem a demostrar la solidesa del projecte socialista al nostre municipi. Ara Montbui és la suma de tres partits i hi sumen també l’anterior cap de llista d’un quart, i, malgrat això, només ens separen 117 vots. Tenim clar que el projecte més sòlid per a Montbui és el socialista i per tot plegat negociarem amb la candidata d’ERC que és qui té la clau de la governabilitat ara mateix”.

Els socialistes montbuiencs van guanyar en conjunt als col·legis electorals del Nucli Urbà, però no van poder recuperar els 300 vots de diferència que va asssolir Ara Montbui al col·legi on exercexien el seu dret a vot les persones del Nucli Antic, Saió, Coll del Guix, La Mallola i la majoria de masies. Al nucli antic la participació va arribar al 78%, per sobre del 66,18% del conjunt del municipi.

L’alcalde en funcions celebra els resultats de les eleccions europees, en les que el PSC va guanyar amb 1695 vots. Per a Romero, “mentre alguns partits perden vots a les municipals respecte altres comicis, nosaltres millorem els nostres resultats. Els socialistes hem guanyat les eleccions generals, les eleccions europees i hem empatat en regidors les municipals. Crec que tot plegat s’ha valorar de forma positiva”.

5 COMENTARIS

  1. Vamos, cap auto-crítica i encara està content. Encara està satisfet hahah quina vergonya d’home. Corrupteles que tothom sap per allà els seus viatges i encara xiula i mira amunt…

  2. Més enllà de plantejament ideològics -si és que en te- el Sr Teo Romero necessita apartar-se un llarg temps de l’alcaldia de Santa Margarida. No només per higiene democràtica després dels escandols que ha protagonitzat, sino també, i molt especialment, per deixar pas a gent nova inmensament més preparada, amb il.lusió i voluntat de servei.

  3. La vida es una evolución constante,la política debería de evolucionar aún más deprisa que la vida.No se puede tener a una persona en la alcaldía tantos años, tiene que haber savia nueva cada 8 años como máximo.

FER UN COMENTARI

*