Inici Poliesportiu El Tennis Taula Poble Nou guanya el 46è Trofeu Ramon Orga

El Tennis Taula Poble Nou guanya el 46è Trofeu Ramon Orga

CPP IGUALADA CTAI 2 – TENNIS TAULA POBLE NOU 4

El passat dissabte es va celebrar la 46è edició del trofeu Ramon Orga, a les instal·lacions del CPP Igualada, davant una gran assistència de públic. El partit va esser de una gran intensitat i amb resultats molt ajustats.

Tot i començant guanyant per 2-1, el potent equip de Barcelona, actualment líder de la categoria li va donar la volta, acabant-se per imposar per 4-2.

Jugaren : Francesc Masip (1), Daniel Luco (1) i Eduard Señor.

OPEN BARCELONA

A les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis Taula es van desplaçar els palistes igualadins Carles Contreras, Bernat Luco i Eduard Señor. Destacar l’actuació de l’Eduard que es va classificar per les rondes eliminatòries.

OPEN CATALUNYA

El jove palista Guillem Luco va fer un gran campionat, superant la fase de grups i perdent a vuitens de final contra el jugador J. Weisz del Club Natació Sabadell. Enhorabona.

El proper partit de l’equip de segona estatal es disputarà dissabte dia 27 de octubre a Les Comes contra el Club Natació Pamplona.