Inici Societat “Nosaltres i el temps”, tema del concurs de fotografia “Com ens veiem...

“Nosaltres i el temps”, tema del concurs de fotografia “Com ens veiem les dones?”

COMPARTIR

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’entitat Dones amb Empenta (DAE) organitza el seu tradicional concurs de fotografia “Com ens veiem les dones” que enguany celebra la seva quinzena edició amb un tema tan actual com és “Nosaltres i el temps”.

Dones amb Empenta vol participar del debat sobre la proposta ciutadana que intenta transformar la nostra societat a través d’un canvi d’horaris a Catalunya. És la coneguda com a reforma horària, que busca sincronitzar els horaris d’empreses, institucions i actors socials i culturals, i ordenar-los per a què gaudim d’una vida més cívica, plena i saludable. Un canvi d’hàbits que potenciaria de pas la igualtat entre les persones. Amb l’ordre actual ens falta temps per a tot. És un factor valuosíssim, que genera estrès. Sortim perdent les dones? Per què? Realment ens falta temps? O és que simplement no l’ordenem bé? O és que potser volem o hem de fer més coses de les que podem? I què podem dir del pas del temps? De la percepció que en tenim?

Aquesta convocatòria va adreçada a totes les dones, sense distinció d’edat ni de procedència. Tampoc no es requereix cap nivell professional. L’únic objectiu de l’organització és animar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti a la dona expressar-se sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.

Enguany el concurs es realitza a través de dues xarxes socials: Facebook i Instagram. Només cal pujar la fotografia a la xarxa que millor vagi. A Instagram caldrà publicar la fotografia amb un títol i etiquetar-la amb el hastag #Nosaltresieltemps i la menció @DonesambEmpenta. A Facebook pujar la foto al perfil de Dones amb Empenta amb un títol i el hastag #Nosaltresieltemps.

El primer premi està dotat amb 100€, el segon amb 75€ i el tercer amb 50€. Els dos primers premis seran decidits per un jurat i el premi del públic serà el que més “m’agrades” tingui. El termini per a presentacions és fins el 13 de març. L’acte de lliurament de premis serà dissabte 18 a les 19:30 a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*