Inici Bàsquet Els tècnics del CB Igualada preparen la nova temporada

Els tècnics del CB Igualada preparen la nova temporada

COMPARTIR

El passat diumenge dia 2 de setembre va tenir lloc la Jornada d’entrenadors del CB Igualada, una trobada de tots els tècnics del club amb la finalitat de planificar la nova temporada. El centre polivalent del poble de Copons va ser l’espai escollit per aquesta trobada, que va resultar altament productiva, amb gairebé cinquanta persones assistents.

La formació va ser integral, posant l’accent en noves tècniques i sistemes que ja es començaran a aplicar aquesta nova temporada. Es va fer treball cooperatiu per grups i després es va posar en comú tot el que es va treballar. L’acte va comptar amb la presència dels responsables de l’àrea esportiva de la junta del CBI, Màrio Sànchez i Pili Mullerat, i van participar el president de l’entitat, Jordi Balsells i els coordinadors de cada àrea: Jordi Martí, Enric González, Miquel Padrós, Miquel Benito i Núria Minguet, a més dels secretaris del club Judit Lamolla i Pau Castelltort. El preparador físic Albert Duocastella va establir rutines pre i post entrenaments i partits.

La trobada va acabar amb un dinar que també va servir per a intercanviar idees i enriquir-se de les experiències de cada entrenador.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*