Inici Destacats Teatre Nu inicia la gira de ‘La lleugeresa i altres cançons’ a...

Teatre Nu inicia la gira de ‘La lleugeresa i altres cançons’ a Sant Martí de Tous

COMPARTIR

La companyia anoienca Teatre Nu dóna el tret de sortida a la gira de “La lleugeresa i altres cançons”. La primera cita serà aquest proper dissabte 11 de gener a les 20h a Sant Martí de Tous a La Casa del Teatre Nu, precisament el mateix espai on es va estrenar el 2018 abans d’anar al Festival Temporada Alta de Girona. L’espectacle, escrit per Víctor Borràs i Ivan Benet (aquest últim n’és també el director) i interpretat per Aida Oset va fer també temporada a la Sala Beckett de Barcelona durant el mes d’abril del 2019. Ara, amb aquesta primera cita comença un viatge per diferents localitats de Catalunya com Manresa, Calldetenes, Celrà, Vic i Lleida.

“La Lleugeresa i altres cançons” és un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret que explica la història d’una infermera que ha hagut de deixar la seva feina: tancada a casa seva es mirarà al mirall i no es reconeixerà. Reconstruirà els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

A part de la reserva d’entrades habitual a través del correu teatrenu@teatrenu.com, com a novetat, aquest any La Casa del Teatre Nu facilita al seu públic la compra d’entrades on-line través de la plataforma Entradium. El preu de l’entrada és de 13€. La Casa de Teatre Nu estarà oberta a partir de les 19h amb servei de bar.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*