Inici Destacats Teatre Nu i Creu Roja col·laboren en un nou projecte cultural i...

Teatre Nu i Creu Roja col·laboren en un nou projecte cultural i social

COMPARTIR

Teatre Nu ha fet un pas més enllà en la seva oferta pedagògica per a les escoles. A més de fer que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin a través d’un espectacle, s’han proposat que els escolars treguin el màxim suc a l’experiència artística. Dins el projecte “Teatre de prop”,  es vincula l’obra de teatre “La Maleta” amb un taller artístic i una visita al centre d’ajuda internacional que la Creu Roja té a Tous.

“La Maleta” és un espectacle que gira entorn de la memòria històrica, els processos migratoris i els fenòmens cíclics. Després de veure l’obra, els alumnes realitzen un taller que els porta a reflexionar sobre les fronteres i la immigració i, com a novetat, fan una visita guiada al Centre Humanitari de la Creu Roja de Sant Martí de Tous, on coneixen en primera persona què és la cooperació internacional i, a través d’unes ulleres de realitat virtual, coneixen la situació de les persones refugiades.

Aquest projecte és gràcies a un acord de col·laboració entre Teatre Nu i Creu Roja, entitats que comparteixen l’objectiu de, a través de les seves respectives activitats, fomentar i formar en valors als nens i nenes del nostre territori.

En aquest sentit, Víctor Borràs i Maria Hervàs, directors de Teatre Nu, expliquen que “volem esprémer totes les oportunitats d’aprenentatge que ens ofereix el teatre i posar-ho a l’abast de les escoles perquè els més petits se’n puguin aprofitar el màxim possible”.

FER UN COMENTARI

*