Inici Destacats El Teatre Municipal l’Ateneu recuperarà a la tardor alguns espectacles suspesos durant...

El Teatre Municipal l’Ateneu recuperarà a la tardor alguns espectacles suspesos durant l’estat d’alarma

COMPARTIR

El Teatre Municipal Ateneu reprogramarà a la tardor els espectacles de la temporada anterior que van haver de ser ajornats i informa que, a causa de les mesures de seguretat adoptades per la prevenció de la pandèmia de Covid-19, caldrà modificar totes les assignacions de butaques que es van fer en la venda de les entrades.

Les persones que ja havien adquirit les localitats poden gestionar el canvi presencialment tots els dijous, d’11 a 13h i de 18 a 20h, fins a l’1 d’octubre. També poden optar per dues opcions més. Així, el dia de la funció poden bescanviar l’entrada per la nova adjudicació, a partir de les 18h i fins a 15 minuts abans de l’inici de l’obra. O també poden enviar un correu electrònic a entrades@teatremunicipalateneu.cat indicant el codi de l’entrada i especificant els membres de la unitat de convivència dels assistents a l’acte que es poden agrupar. Un cop enviada la informació, rebran la resposta amb les noves localitats assignades.

Lògicament, aquesta resituació afectarà la ubicació de les butaques assignades inicialment. Per aquest motiu, els espectadors que no estiguin d’acord amb el canvi, podran reclamar el retorn del preu de l’entrada, en el mateix horari, a la taquilla del Teatre Municipal Ateneu, situada al Passatge Vives s/n; la taquilla del Punt d’Informació Cultural i Turística no estarà operativa.

Els espectacles ajornats i afectats per la nova reassignació de butaca són els següents:

Diumenge 4 d’octubre, 19:00h «Els ocells»
Diumenge 1 de novembre, 19:00h «La dona del 600»
Diumenge 15 de novembre, 19:00h «La consagració de la primavera»
Diumenge 24 de gener 2021, 19:00h «Una història real»

A causa de la situació sanitària, en aquest segon semestre no hi haurà programació estable ni, per tant, venda d’abonaments. Properament, el dia 9 de setembre es presentarà un tríptic amb la nova reprogramació i s’informarà de totes les activitats que es faran al Teatre Municipal, amb alguna sorpresa, com la preestrena de la nova producció impulsada pel Teatre de l’Aurora, “Encara hi ha algú al bosc”, amb Ariadna Gil, el dissabte dia 10 d’octubre a les 21 h, i per a la qual es posaran entrades a la venda a partir del dia 10 de setembre. El teatre també acollirà, entre d’altres activitats, la programació del Cine Club i el Cicle Gaudí de cinema català, fins que no es pugui reprendre l’activitat de l’Ateneu Cinema.

FER UN COMENTARI

*