Inici Destacats El Teatre de l’Aurora obrirà l’any amb propostes familiars de km0

El Teatre de l’Aurora obrirà l’any amb propostes familiars de km0

COMPARTIR

Dissabte 2 i diumenge 3 de gener el Teatre de l’Aurora comença l’any amb un espectacle històric dels Farrés brothers i cia. L’escenari de l’Aurora acollirà El rei de casa. Aquest és el primer espectacle del Cicle Km.0 impulsat pel Teatre de l’Aurora que pretén donar més visibilitat a les companyies professionals de teatre familiar de la comarca de l’Anoia.

El tron del rei de casa està molt disputat. No només pel germà gran i el germà petit, sinó també per altres reis que ja fa temps van ser destronats i ara anhelen recuperar el seu poder: El Rei del Mambo, la Reina de la Nit, el Rei de Copes, la Reina de Cors, El Rei del Vestit Nou… Qui aconseguirà conquerir el tron? Vet aquí El rei de casa, un espectacle de la companyia anoienca Farrés brothers i cia, sobre la gelosia entre germans, i sobre el desig de poder. Un espectacle de basat en fets Reials. Molt Reials.

Raspall de Teatre Nu, el segon espectacle del cicle

El diumenge 10 de gener tindrà lloc el segon espectacle del cicle, Raspall de Teatre Nu. Un conte de Pere Calders que ens parla de la necessitat de jugar, d’imaginar i de creure en la fantasia. El realisme màgic de l’autor català s’expressa en aquest relat per a infants que es va recollir a Cròniques de la veritat oculta i que la companyia anoienca va adaptar al teatre i estrenar l’any 2012 al Festival Grec de Barcelona. La creació recull el joc de l’autor, i el posa sobre l’escenari, per oferir una proposta en què la complicitat i la veritat dels infants es contraposa amb la fredor i la lògica dels adults.

S’ha hagut de suspendre l’espectacle Sota Sola de Ka Teatre, programat inicialment al Cicle KM.0. L’obra es reprogramarà a la Programació Gener/Maig 2021.

El Cicle Km.0, que celebra la seva sisena edició, és un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. Amb aquesta voluntat, el cicle Cicle Km.0, a part de mostrar les creacions de les companyies professionals de teatre familiar de la comarca, també les vol donar a conèixer de portes endins, organitzant diverses activitats paral·leles, com tallers, visites guiades, exposicions i altres activitats.

El Cicle Km.0. compta amb la col·laboració de les companyies: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona); Farrés brothers i cia (Igualada); Ka Teatre (Sant Martí de Tous); La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous); PuntMoc (Piera); Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). Vuit companyies professionals de l’Anoia, que es dediquen principalment als espectacles familiars, amb experiència, prestigi dins el sector i amb espectacles de qualitat.

Horari i venda d’entrades

Les representacions de El rei de casa tindran lloc dissabte 2 i diumenge 3 de gener a les 18 h. Les entrades 8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

FER UN COMENTARI

*