Inici Destacats El Teatre de l’Aurora estrena ‘Per què balla en Jan Petit?’, la...

El Teatre de l’Aurora estrena ‘Per què balla en Jan Petit?’, la seva nova producció familiar

COMPARTIR

Aquest divendres 15 d’octubre s’estrena a Igualada la quarta producció del Teatre de l’Aurora, l’obra familiar Per què balla en Jan Petit? Dirigida per Joan Arqué, amb dramatúrgia de Salvador S. Sánchez, amb un repartiment format per Mariona Ginés, Roger Julià i Ireneu Tranis i amb música de Judit Farrés.

L’obra, recomanada a infants a partir de 5 anys, narra la veritable història de la popular cançó infantil: el líder d’una revolta que va desafiar al poderós rei francès. Tres trobadors de llegendes, que recorren el món cercant antigues històries, viatgen a Vilafranca de Roergue, un poble situat a l’antiga regió d’Occitània, per descobrir-nos la veritable història d’en Jan Petit. I és que el protagonista de la popular cançó infantil que tothom ha ballat. no va ser un bufó ni un joglar: va ser un barber occità que va liderar una revolta popular sense precedents que va desafiar a la poderosa monarquia francesa.

Com va aconseguir un barber que un país oprimit s’aixequés contra els abusos del rei francès? Ho descobrirem a Per què balla en Jan Petit? Una obra sobre el valor i la dignitat d’un poble explotat. Una fascinant història feta cançó en un muntatge que captivarà a grans i petits.

El Teatre de l’Aurora: espai de creació

A més de l’exhibició d’arts escèniques, el Teatre de l’Aurora es dedica a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. Per què balla en Jan Petit és el quart espectacle de creació pròpia del Teatre de l’Aurora i el tercer de gènere familiar. Després d’estrenar L‘amic retrobat (2020), un espectacle per a tots els públics que ha estat molt aplaudit pel públic i la crítica i dos espectacles de teatre familiar, La casa perduda (2017) i El Comte Arnau (2015). Anteriorment, el Teatre de l’Aurora ha participat en la producció de 20 espectacles, especialment de companyies de teatre infantil i familiar professionals locals.

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Per què balla en Jan Petit?, tindran lloc el divendres 15 d’octubre a les 20 h i el diumenge 17 d’octubre a les 12 h i a les 18 h. Després de la funció de divendres els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 8 € i 6€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

FER UN COMENTARI

*