Inici Cultura Un tast de versos i relats d’Oriol Solà i Prat obrirà el...

Un tast de versos i relats d’Oriol Solà i Prat obrirà el març poètic a la Biblioteca Central d’Igualada

COMPARTIR

El mes de març la Biblioteca Central d’Igualada celebra la poesia amb diverses propostes, coincidint amb la celebració, el 21 de març, del Dia Mundial de la Poesia, que promou la Institució de les Lletres Catalanes a casa nostra. L’acte central serà el recital de lectures en veu alta amb què la Biblioteca vol celebrar amb tothom la festa de la poesia. Així, tothom qui ho vulgui, petits i grans, pot sortir a l’escenari a recitar el seu poema preferit i compartir-lo així amb tothom. L’objectiu és treure la poesia dels prestatges i viure-la, a través de la lectura col·lectiva.

Enguany aquest recital tindrà lloc el divendres 22 de març, a les 7 de la tarda, i per participar-hi només cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca i dir el poema escollit d’entre els poemaris de la Biblioteca. Les places són limitades.

Tast poètic d’Oriol Solà i Prat a la Biblioteca Central

Compartir. Aquest és l’objectiu a partir del qual l’escriptor igualadí Oriol Solà i Prat oferirà dimarts una lectura d’alguns dels versos i relats que ha estat elaborant aquests últims mesos o anys. La sessió es farà dimarts (dia 12 de març) a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada. Solà comenta que ja feia temps que tenia en ment una trobada d’aquest tipus: “perquè hi havia gent que em preguntava què feia… perquè hi havia gent que em demanava llegir els treballs que sabia que m’anaven premiant… i perquè hi havia gent amb qui, senzillament, em venia de gust ensenyar-li el que estava escrivint”.

Per a l’acte de dimarts, gratuït i obert a tothom, Solà comptarà amb l’acompanyament de Carla Jorba en la lectura dels poemes i de la música de M.Teresa Roig al piano. Aquest “tast poètic” s’inclou en el conjunt d’activitats que organitza la Biblioteca Central d’Igualada amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

FER UN COMENTARI

*