Inici Societat La Tarda Jove sobre salut sexual i reproductiva de l’Anoia surt del...

La Tarda Jove sobre salut sexual i reproductiva de l’Anoia surt del CAP

COMPARTIR

El Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Anoia de l’ICS Catalunya Central i l’entitat Dones Amb Empenta (DAE) recuperen la consulta Tarda Jove, adreçada a joves menors de 25 anys de la comarca de l’Anoia, i ho fan amb una novetat destacada: després de molts anys es torna a oferir el servei també fora del CAP.

Aquest espai d’assessorament i orientació per a joves sobre temes de salut sexual, afectiva i reproductiva està disponible tots els dilluns a la tarda, de 18 a 19 h, a la tercera planta del CAP Anoia (passeig Mossèn Cinto Verdaguer, 170, Igualada); i el primer i tercer dimarts de cada mes de 18.30 a 19.30 h, al Centre Cívic Nord (carrer Sant Martí de Tous, 6, Igualada). El servei és gratuït i no cal demanar cita prèvia.

El servei compta actualment amb una llevadora de l’ASSIR Anoia i una psicòloga de suport de Dones Amb Empenta. La llevadora orienta i dona respostes sobre relacions afectives i sexuals, resol dubtes sobre anticoncepció, dona consells per evitar les infeccions de transmissió sexual, parla dels comportaments de risc, fa prevenció del càncer del coll uterí, atén la patologia ginecològica i fa educació afectiva i sexual, entre d’altres. La psicòloga dona suport a la llevadora en els casos que ho requereixin.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’ASSIR Anoia al 938 031 504 o bé amb la Unitat de Promoció de la Salut de l’Ajuntament d’Igualada al 938 031 950 (ext. 2467).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*