Inici Societat Taller Àuria rep una Creu de Sant Jordi

Taller Àuria rep una Creu de Sant Jordi

COMPARTIR
Teresa Maria Jorba recull en nom de Bonsfills Taller Àuria, SCCL la Creu de Sant Jordi, aquest dilluns 21 de setembre. Pau Cortina / ACN

Taller Àuria ha rebut aquest dilluns una Creu de Sant Jordi en un acte de mans del president de la Generalitat, Quim Torra. En total, 30 personalitats i 15 entitats han estat guardonades per haver prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la identitat en el pla cívic i cultural, com l’artista Miquel Barceló, l’actriu Imma Colomer, la coreògrafa Sol Picó, els germans Roca, Pallassos Sense Fronteres, la pilot de motos Laia Sanz i els pares de Guillem Agulló per la seva lluita antifeixista.

Taller Àuria ha estat reconegut per “la seva valuosa tasca social al llarg dels més de 30 anys de trajectòria, en què com a empresa cooperativa d’economia social ha ofert suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió social o vulnerabilitat a la ciutat d’Igualada. Per haver esdevingut un veritable referent tant a Igualada com al país, pels valors de solidaritat, progrés i igualtat, i pel compromís d’oferir i generar oportunitats de creixement personal i de transformació social.”

FER UN COMENTARI

*