Inici Societat La T-mobilitat, disponible a tota la línia Llobregat-Anoia de FGC

La T-mobilitat, disponible a tota la línia Llobregat-Anoia de FGC

COMPARTIR

La T-mobilitat està operativa des d’aquest dijous a totes les estacions de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incloses en les corones 4, 5 i 6 de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM), és a dir, des de les estacions de La Beguda fins a Igualada; i des de l’Aeri de Montserrat fins a Manresa Baixador. D’aquesta manera, ja es pot viatjar per totes les línies metropolitanes de Ferrocarrils amb aquest sistema digital de títols de transport amb tecnologia sense contacte.

Fins ara, la T-mobilitat permetia viatjar entre els municipis ubicats a les corones 1, 2 i 3 del Sistema Tarifari Integrat. Això incloïa tota la línia Barcelona-Vallès i fins a Sant Esteve Sesrovires i Olesa de Montserrat, a la Llobregat-Anoia. Des d’aquest dijous, s’incorporen la resta d’estacions de Ferrocarrils d’aquesta segona línia, que connecta el centre de Barcelona amb Manresa i Igualada.

Amb la inclusió d’aquestes 16 noves estacions a la T-mobilitat, un projecte que pilota l’ATM de Barcelona, totes les persones usuàries de Ferrocarrils ja es poden beneficiar cada dia de les millores pel que fa a l’ús, l’atenció i la informació del transport públic que ofereix aquest sistema sense contacte.

Pel que fa als títols, estan inclosos tots els que actualment ofereix l’ATM de Barcelona, però ampliats fins a la corona 6, és a dir: T-casual d’1 a 6 zones; T-usual d’1 a 6 zones; T-jove d’1 a 6 zones; T-usual i T-jove FM/FN d’1 a 6 zones; i T-familiar d’1 a 6 zones.

Nova app d’FGC per a la T-mobilitat

Tots els títols T-mobilitat estan disponibles a les màquines d’autovenda i els agents d’estació d’FGC estan equipats amb tauletes per a poder realitzar gestions de manera immediata, oferint, així, una millor atenció a les persones usuàries.

A més, la nova app FGC T-mobilitat permet també donar-se d’alta així com comprar, recarregar o canviar els títols, tant al suport físic com al virtual. També en el procés de donar-se d’alta en el sistema T-mobilitat al web d’FGC, l’usuari podrà escollir la càrrega inicial d’aquests nous títols de 4, 5 i 6 zones.

La T-mobilitat permet disposar en un suport únic i permanent els títols de transport integrat. El suport pot ser físic (targeta) o virtual (telèfon mòbil). Per poder carregar el títol al suport i accedir a la xarxa de transport cal donar-se d’alta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*