Inici Societat Supermas acull un recapte de Càritas per al Banc de Queviures d’Igualada

Supermas acull un recapte de Càritas per al Banc de Queviures d’Igualada

COMPARTIR

Els passats dies 4 i 5 de desembre el supermercat Supermas, de la plaça de les Tortugues d’Igualada va oferir a Càritas Anoia Segarra l’oportunitat de recaptar aliments pel Banc de Queviures d’Igualada.

Des de Càritas apunten que la resposta dels clients va ser generosa i que els aliments sempre són benvinguts, però aquest desembre encara ho són més ja que una de les conseqüències de la pandèmia ha estat l’augment de famílies que depenen dels aliments que recullen al Banc de Queviures.

A més aquest any la Fundació Banc d’Aliments, que aporta bona part dels aliments que es distribueixen en el banc de Queviures, no ha pogut realitzar el Gran Recapte tal com s’havia fet els darrers anys, degut a la pandèmia.

Per tot això valoren molt l’oportunitat que donada per Supermas i la generositat de la seva clientela. Des de Càritas recorden que qualsevol empresa o particular que vulgui fer alguna aportació amb aliments o productes de higiene, ho pot fer a través de Càritas Anoia Segarra C/Roca , 3. Tel. 938032747 caritas-aigualada@bisbatvic.org

FER UN COMENTARI

*