Inici Cultura El Super3 estrena “El misteri de la galàxia Bibliotecus”, escrit per alumnes...

El Super3 estrena “El misteri de la galàxia Bibliotecus”, escrit per alumnes de l’Escola Mowgli

COMPARTIR

El passat 14 de març, l’Escola Mowgli va assistir a la preestrena de l’episodi ”El misteri de la Galàxia Bibliotecus”, un llibre que van crear conjuntament entre tots els seus alumnes, des del més gran fins el més petit.

Després de mesos d’espera, finalment els alumnes van poder gaudir de la història animada pel programa “Una mà de contes”, el qual ja està disponible a dia d’avui a la biblioteca de programes del web del Super3. Aquesta preestrena en exclusiva formava part del premi de Finalistes dels Jocs Florals de Catalunya.

L’acte va prendre un caire molt emotiu, ja que va comptar amb la presència del senyor Manuel Barrios, director del programa “Una mà de contes”, l’il·lustrador Bernat Serrat i el productor Isidre Rosich. Primerament va tenir lloc un visionat del conte original en format audiovisual i després es va projectar la nova adaptació televisiva.

En acabar, els alumnes van poder gaudir d’una estona de confidències amb il·lustrador, director i productor, els quals van explicar als infants el dia a dia del procés de creació d’aquesta nova versió del conte i van donar resposta a les preguntes que els tenien preparades els i les representants de la Comissió artística de cada classe.

L’Escola Mowgli és una escola petita i familiar per a infants des d’1 fins a 12 anys, ubicada a Igualada, amb un projecte pedagògic en constant evolució, on l’infant és el centre de l’aprenentatge. Escola Mowgli es caracteritza per ser una escola activa, creativa, participativa i democràtica, cooperativa, que treballa l’autonomia i l’autoconfiança, integradora i respectuosa, d’inspiració cristiana, catalana, multilingüe i orientada a desenvolupar competències tècniques, personals i socials de cada infant.

 

FER UN COMENTARI

*