Inici Política Sumem per Piera tanca la campanya aquest divendres amb l’acte final

Sumem per Piera tanca la campanya aquest divendres amb l’acte final

COMPARTIR

Aquest divendres, 26 de maig, la candidatura municipalista de Sumem per Piera celebra la seva festa final de campanya. Serà a les 20h a l’amfiteatre de l’Avinguda Barcelona de Piera, on l’alcaldable Carme González i el seu equip tindran l’oportunitat de parlar amb els veïns i veïnes en un ambient festiu i amb les intervencions d’alguns membres de Sumem per Piera. Durant l’acte, es gaudirà de música, actuacions de ball i una classe de zumba a càrrec de Patri i Adri.

Carme González fa una crida al vot i encoratja a tots els pierencs i pierenques a acudir a les urnes aquest diumenge: «Volem fer possible el canvi que Piera necessita, i per això, us necessitem a vosaltres per fer-ho realitat. Hem treballat molts mesos per arribar fins aquí. Amb il·lusió, energía i empenta governarem Piera a partir del 28 de maig si ens feu confiança.”

Després de recórrer els barris i les associacions de veïns, entitats culturals i esportives, i comerços, l’equip de Sumem per Piera conclourà la campanya electoral en un acte final enfocat a la festivitat i la celebració del treball fet durant tots aquests mesos i fent una crida al vot útil i a la màxima participació.

En acabar l’acte, hi haurà un refrigeri a càrrec de FamilyGins. En cas de pluja, Sumem per Piera anunciarà a través de les seves xarxes socials (@sumemperpiera) la nova localització de l’acte final.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*