Inici Societat Subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial a la comarca de...

Subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial a la comarca de l’Anoia

COMPARTIR

La Generalitat de Catalunya ha obert, fins al proper 18 de setembre, el termini de sol·licitud de les Subvencions per a la Rehabilitació d’Edificis d’Ús Residencial. La dotació total d’aquestes subvencions és de 8,4 milions d’euros i ja es poden sol·licitar a través de l’Oficina Local d’Habitatge de l’Anoia.

Es tracta de subvencions destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

La quantia dels ajuts variarà en funció de la inversió realitzada i, entre altres requisits, les obres objecte de les sol·licituds d’ajuts no poden haver finalitzat abans de l’1 de gener de 2020.

Les bases completes de la convocatòria, la documentació relacionada i el procediment de tramitació es poden trobar a web.gencat.cat/ca/tramits.

Per qualsevol consulta es pot contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge de l’Anoia, al telèfon 93 805 15 85 o enviant un correu electrònic a serveis.tecnics@anoia.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*