Inici Destacats El subdelegat del govern espanyol a Barcelona visita Igualada i Vilanova del...

El subdelegat del govern espanyol a Barcelona visita Igualada i Vilanova del Camí

COMPARTIR

El subdelegat del Govern d’Espanya a Barcelona, Carlos Prieto, ha visitat Igualada i Vilanova del Camí “amb l’objectiu d’escoltar les necessitats del territori i fer possible projectes de recuperació econòmica”, segons ha fet públic el PSC en un comunicat. Ha repassat els diferents projectes que el govern espanyol té en marxa a l’Anoia, ha ofert la col·laboració del govern a les institucions del territori i un diàleg obert per impulsar totes les accions que siguin necessàries per fer avançar la comarca.

Acompanyat pel portaveu d’Igualada Som-hi i vicepresident del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras, Prieto ha començat la jornada amb una visita a la cooperativa Àuria Grup. Ha conegut el treball d’Àuria i les diferents línies de negoci per donar oportunitats laborals a persones que sense la cooperativa tindrien més difícil la seva inserció laboral i ha explicat totes les polítiques i serveis que l’Estat presta a les empreses a través de la delegació del govern a Catalunya.

En aquest sentit, Jordi Cuadras ha traslladat a Prieto el treball que el Consell Comarcal està fent per identificar projectes de reconversió econòmica a l’Anoia en l’àmbit digital i verd per poder optar als Fons Europeus Next Generation i el contacte permanent amb les empreses de la comarca i els agents socials i econòmics. Carlos Prieto ha conegut els projectes que el Consell té identificats i “ha ofert tota l’ajuda de la delegació del govern”, segons els socialistes anoiencs.

L’altre punt de la visita del subdelegat del govern d’Espanya a l’Anoia ha sigut Vilanova del Camí on ha estat rebut per la seva alcaldessa Noemí Trucharte a l’Ajuntament després de visitar el mercat ambulant dels divendres. Trucharte li ha explicat diferents projectes que els alcaldes de la Conca estan treballant com la reforma de l’Autovia A-2 que prepara el govern de l’Estat i també altres projectes pel municipi.

El subdelegat del govern espanyol també ha estat rebut a l’Ajuntament d’Igualada per l’alcalde de la ciutat Marc Castells. Prieto li ha traslladat “que el govern d’Espanya ha estat als costat dels municipis durant la pandèmia i també ho estarà per impulsar la recuperació econòmica”.

La jornada de Carlos Prieto a l’Anoia ha acabat amb una trobada amb els representants del PSC als diferents ajuntaments de la Conca d’Òdena. Des del PSC expliquen que “els ha felicitat per la bona feina que estan duent a terme tots els grups socialistes als Ajuntaments i al Consell Comarcal i els ha encoratjat a continuar fent una tasca de servei a les persones en un moment d’enorme complexitat i de centrar-se en fer possible que la recuperació econòmica arribi al territori i que la sortida de la crisi de la pandèmia no deixi ningú enrere”.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. Y mientras tanto… donde estaba el señor Chumi?
    Venga señor alcalde de Santa Margarida de Montbui, hay que preocuparse y moverse por tu municipio.
    Ale!!! Gente de Santa Margarida… a disfrutar de lo votado.

FER UN COMENTARI

*