Inici Cinema ‘Star Wars. El despertar de la fuerza’ arriba a Mont-àgora

‘Star Wars. El despertar de la fuerza’ arriba a Mont-àgora

COMPARTIR

[Img #26639]És sens dubte una de les estrenes més esperades pels cinèfils durant els darrers temps. Aquest dijous 18 de desembre, en estrena simultània amb la resta de sales cinematogràfiques, es realitzarà a Cinemes Mont-Àgora la projecció d’”Star Wars, el despertar de la fuerza”. Es tracta del setè episodi de la nissaga Star Wars. En aquesta ocasió J.J. Abrams és el director d’aquest film que dóna continuïtat als fets i personatges creats en el seu dia per George Lucas, però amb un argument molt directe i senzill, uns efectes visuals i sonors de darrera generació digital i uns personatges que mostren un gran talent interpretatiu. L’estrena d’”Star Wars, el despertar de la fuerza” ha fet que durant aquests darrers dies es disparessin la reserva d’entrades i la compra anticipada per a les diferents sessions.

 

Totes les sessions d’”Star Wars, el despertar de la fuerza” es podran veure a la Sala Auditori de Mont-Àgora, amb els següents dies i horaris.

 

El divendres 18 a les 19.00 i 22.00 hores; dissabte 19 a les 16.00, 19.00 i 22.00; diumenge a les 16.30 i 19.30 hores; dilluns, dimarts i dimecres a les 18.00 hores –i amb preu reduït-.

 

Pel que fa a la programació setmanal de la sala petita, aquesta setmana arriba també l’estrena d’una pel·lícula d’animació per als més menuts com és “Coco, el pequeño dragón”, especialment adreçada als infants i al públic familiar. Aquesta pel·lícula es podrà veure el dissabte 19 a les 15.50 i 17.30 hores; diumenge a les 15.50 i 17.30; i el dilluns, dimarts i dimecres a les 18.30 hores. D’altra banda, també a la sala petita es podrà veure “El puente de los espías”, la darrera obra d’Steven Spielberg, amb sessions dissabte a les 19.15 i 22.15 i diumenge a les 19.15

 

Preus especials de Nadal, per a les sessions de dilluns a dimecres

 

Precisament, coincidint amb l’estrena d’aquest nou passatge d’Star Wars, i aprofitant el període nadalenc, els cinemes montbuiencs romandaran oberts també els dies laborables, amb una sessió diària a cadascuna de les dues sales. També cal dir que els preus de les entrades per a aquestes sessions especials nadalenques, de dilluns 21 a dimecres 23, serà reduït : 4’80 euros enlloc de l’habitual preu de 6 euros que es manté per a les sessions dels divendres, dissabtes i diumenges, festius i vigílies de festius.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*