Inici Blocs Són les petites coses les que ens deixen dormir

Són les petites coses les que ens deixen dormir

COMPARTIR

Això és el que diu la lletra d’una cançó de les Oques Grasses “…són les petites coses les que ens deixen dormir…” i a mi m’ha recordat la importància de la simplicitat. Com les petites coses  són  les més útils i funcionals sobretot a l’hora de dormir.

 

No podem dormir si tenim al cap, grans projectes per fer, grans problemes per resoldre, emocions desbordant els límits, o sensacions incontrolades. Ja veieu, no té a veure amb si aquestes grans coses són positives o negatives. El que no deixa dormir d’aquestes coses és que siguin grans.

 

Quan arriba la nit i els pensaments ens aclaparen escriure’ls en un paper ens permetrà saber que no se’ns oblidaran i que l’endemà els podrem recuperar.  Enregistrats en aquest últim moment del dia també té una altra funció, i és que no hem d’oblidar que la ment mentre dormim treballa amb tots els temes candents del dia a dia i troba solucions a les quals  moltes vegades no hi  tindríem accés des de l’estar desperts.  D’aquí la importància de deixar de pensar en les grans coses quan  anem al llit.

 

Quan arriba la nit hem  de recuperar la capacitat d’observació de les petites coses. Quin és el recorregut intern que fa l’aire que respiro si no faig res més que observar-lo? Quina és la part del meu cos, que està més relaxada en aquest moment nocturn  en el qual centro la meva  atenció? Què és el que puc escoltar si estic atent només als sorolls i sons de la foscor? Què toquen els meus dits si repasso acuradament els llençols que em tapen?…

 

Són les petites coses les que ens deixen dormir.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*