Inici Destacats Els somnis de Leonardo da Vinci volen sobre el Parc Central per...

Els somnis de Leonardo da Vinci volen sobre el Parc Central per celebrar els 30 anys de Mostra Igualada

COMPARTIR

El Parc Central d’Igualada ha acollit aquest dissabte al vespre el plat fort de la 30a edició de Mostra Igualada, amb l’actuació de la companyia francesa Plasticiens Volants. La prestigiosa companyia té una llarga trajectòria internacional i ha actuat arreu del món, des de grans ciutats fins a places de pobles, des de petites festes fins a esdeveniments mundials com ara cerimònies dels Jocs Olímpics, coneixent espectadors dels cinc continents.

“Leonardo, somnis i malsons” s’ha pogut veure per primer cop a l’Estat espanyol a Igualada. L’obra està basada en la figura de Leonardo da Vinci i reinventa les fantasies del mestre de la mà de Salai, el seu deixeble. La companyia, a través de figures inflables gegants, evoca els invents, el coneixement, l’art, tècnica i els processos creatius de da Vinci.

Mostra Igualada arriba aquest diumenge a la seva darrera jornada. A les 19 h tindran lloc dos espectacles de cloenda. My (Hip-Hop) History de Pulmon Beatbox que posarà el punt i final a la Mostra JOVE i La gran festa de El Pot Petit que clourà la Mostra per a tots els públics.

FER UN COMENTARI

*