Inici Societat El Somiatruites engega la construcció d’un singular hotel

El Somiatruites engega la construcció d’un singular hotel

COMPARTIR

Aquest mes de març és previst que s’iniciïn les obres de construcció d’un nou hotel al restaurant Somiatruites, al barri del Rec d’Igualada. L’establiment, que tindrà vuit habitacions, es construirà com un pis més del restaurant, obert l’any 2013 en una antiga adoberia.

David i Xavier Andrés, els germans xef i arquitecte impulsors del projecte, han explicat aquesta setmana que el nou hotel buscarà la comfortabilitat dels usuaris, amb habitacions singulars i  amb espais de treball, adaptades al perfil de visitants que preveuen, especialment per motius professionals.

El projecte salvarà virtuosament un dels principals esculls que tenia, el fet de situar-se sobre una edificació amb fonaments incapaços de suportar un nou pis. Segons ha avançat Xavier Andrés, el pis de l’hotel se sumarà a l’actual Somiatruites com una singular estructura metàlica superposada que es fonamentarà al sòl de forma independent del restaurant. L’hotel seguirà una línia de sostenibilitat i eficiència energètica que transmetrà també al restaurant. Així, preveuen ubicar-hi un hort que subministri al mateix establiment.

La previsió és que l’hotel pugui obrir portes entre finals d’aquest any i principis del 2019.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*