Inici Bàsquet Solvent victòria de l’Escola Pia contra el NB Olesa B

Solvent victòria de l’Escola Pia contra el NB Olesa B

[Img #27270]CINC INICIAL: E. López (14), J. Boladeras (4), J. Ramia (10), B. Colell (11), N. Torrens (13), TAMBÉ:  B. Llorca, B. Gracia (7), A. Ferrer (2), C. Guillamón (4). T. Contreras (2) i C. Puig (2).

Parcials: 6-20/14-31/22-53/29-69

Primera victòria de l’any per les noies de l’Escola Pia al campionat femení Sots 21 nivell B, en un partit que van dominar des del primer minut de partit.

Les d’Igualada van sortir molt concentrades, amb un plantejament de joc molt diferent que en els últims partits. Un bon encert anotador des del tir exterior combinat amb una defensa individual pressionant a tota pista des de l’inici, va ofegar de seguida les jugadores de l’Olesa. Mentre les visitants anotaven amb relativa facilitat, aquesta defensa feia fer molts errors a les del Baix Llobregat, i a partir del minut 5, un parcial de 0-11 en 2 minuts va encarrilar el partit. Al final del primer quart el resultat era de 6 a 20.

El segon quart va ser més travat. Tot i que la intensitat defensiva continuava, les noies de l’Escola Pia van cometre bastants errors en atac i precipitació i només un triple a l’últim minut va decantar el parcial 8 a 11 deixant el resultat al final de la primera meitat en 14 a 31.

A la represa les igualadines van pujar la intensitat defensiva, i l’encert anotador va ser total. Un altre parcial de 4 a 14 en els primers 5 minuts de partit van deixar quasi bé sentenciat el partit (18 a 45), però lluny d’abaixar el ritme van seguir pressionant amb un bon treball col·lectiu. Al final del tercer quart el resultat era de 22 a 53.

L’últim quart va ser molt més anivellat. Només les faltes locals van aconseguir aturar el partit que es va decidir principalment en aquest període als tirs lliures. Les de l’Escola Pia molt més concentrades que en anteriors partits van anotar la majoria de punts des d’aquesta posició, mentre que les del Baix Llobregat nomès aconseguien anotar des de la mitja distància. Al final del partit 29 a 69 i primera victòria de l’any i de la segona volta.

Bon partit de les d’Igualada, que trenquen la mala ratxa dels últims partits amb una intensitat molt superior a la mostrada les setmanes anteriors i deixa l’equip just a la meitat de la taula.

La setmana que ve l’Escola Pia descansa abans de rebre el proper dissabte dia 30 al CE Gelida (12:30h).