Inici Política Els socialistes montbuiencs presenten diumenge el seu equip

Els socialistes montbuiencs presenten diumenge el seu equip

COMPARTIR

Teo Romero optarà el proper 26 de maig a la reelecció a l’Alcaldia de Santa Margarida de Montbui per la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), amb un equip parcialment renovat i amb un destacat protagonisme de les dones (tres en els cinc primers llocs).

El PSC Montbui presentarà la seva candidatura el proper diumenge 12 de maig, a partir de les 12 del migdia, en un acte de campanya que tindrà lloc a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora. L’acte és amb entrada lliure i gratuïta per a tots els assistents.

El lema de campanya “Montbui Sempre” té com a objectiu donar continuïtat al projecte de transformació de Montbui. El PSC Montbui es presenta amb un projecte clar de treballar per oferir més i millors serveis i la máxima qualitat de vida als montbuiencs i montbuienques. Com explica el cap de llista i Alcalde Teo Romero “tenim clar el model de municipi que volem: volem que l’educació i la cultura siguin el motor de futur de Montbui”. Teo Romero va recordar també que “els socialistes de Montbui sempre hem defensat millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre municipi, i volem continuar fent-ho”. El batlle va destacar que afronta els comicis “amb energies renovades i la màxima il·lusió” i amb “l’aval de tenir l’Ajuntament sanejat i d’haver executat els eixos bàsics del programa presentat fa quatre anys, entre ells haver aprovat inicialment el primer Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la història de Montbui”. Ara, segons explica el candidat socialista, “volem centrar-nos en fer arribar a la ciutadania que la nostra proposta ofereix garanties de futur, la millor solvència i, per descomptat, treballarem buscant la màxima eficiència i eficàcia en la gestió per al nostre municipi”, va afegir.

La candidatura socialista a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui està formada per Teo Romero Hernández com a cap de llista. El número 2 és per a Josep Palacios Guerrero, fins ara Tinent d’Alcalde d’Educació i Esports. En tercer lloc hi va Aurora Fernández Machado, Tinent d’Alcalde d’Igualtat i Ciutadania. El número 4 és per a Montserrat Carricondo Trujillo, actual regidora de Cultura. En el cinc es produeix la primera incorporació, com és el retorn de Silvia Latorre Márquez, qui fou regidora de Cultura i Festes entre 2007 i 2015. En el número 6 de la llista es troba Josep Lechuga Arroyo, actual regidor d’Optimització i Desenvolupament i en el número 7 es produeix la incorporació Raúl Luque Jiménez, persona molt implicada en el teixit associatiu especialment per la seva tasca com a moderador en el grup de Facebook “Tu no eres de Montbui si no…”. Completen la llista Miguel Ángel Leiva Tamargo (8), Sheila Latorre Almirante (9), Raquel Muñoz Cervera (10), Joan Rius Badia (11), Judit Redondo Balboa (12), i Elisabet Tamargo Bravo (13). Els suplents de la candidatura socialista són Ángel Ortega Moreno, Jordi Martínez Berrocal, l’històric exregidor socialista Julián Loarte Corrochano, Joaquina Polo López, Sonia Vázquez Borrega, Antonio Velasco Álvarez, Estela Ramos Díaz, Cristina Reguero Peláez i Josep Lluís González Alastuay.

La candidatura, presentada per l’Agrupació Local del PSC Montbui, va rebre el vist-i-plau del Consell Nacional del PSC.

El PSC Montbui ha obert ja el seu local de campanya, ubicat en ple Boulevard montbuienc, on recull les propostes i suggerències de tots aquells veïns i veïnes que així ho desitgin.

FER UN COMENTARI

*