Inici Destacats Socialistes d’Igualada vol saber el cost de mantenir la gespa del nou...

Socialistes d’Igualada vol saber el cost de mantenir la gespa del nou parc

COMPARTIR

El grup municipal dels Socialistes d’Igualada expressa els seus dubtes sobre la idoneïtat del camp de gespa que s’ha plantat a l’avinguda de Catalunya. En plena onada de calor i a les portes d’un dels estius més càlids dels darrers anys, consideren inadequada l’aposta per plantar tants metres quadrats de gespa. En aquest sentit, el grup socialista demana al govern de CiU què expliqui com el mantindrà i quin cost tindrà.

El PSC també considera que aquesta acció no s’adiu amb els compromisos contra el canvi climàtic i de conscienciació ambiental que al llarg dels darrers anys ha firmat l’Ajuntament d’Igualada. El grup socialista recorda que mentre era al govern de la ciutat ja va haver de substituir la gespa natural del camp de futbol de les Comes per gespa artificial davant les dificultats de creixement i manteniment que tenia. Per aquest motiu el PSC està sorprès que ara, de cop i volta, Igualada pugui assumir aquesta gran extensió de gespa.

Els Socialistes han recordat que estan d’acord amb el projecte d’un parc a l’avinguda de Catalunya i que el projecte actual té l’orígen en el que l’Entesa per Igualada havia deixat plantejat a l’any 2010 amb un gran espai per fer-hi tot tipus d’esdeveniments. Aquell projecte, però, no preveia gespa degut al seu cost i dificultats de manteniment en un clima càlid i sense abundants pluges com és el d’Igualada.

D’altra banda, el grup socialista demana que el parc no quedi aïllat al mig de l’avinguda de Catalunya i que el govern de CiU continuï el projecte de l’Entesa que preveia pacificar l’avinguda i facilitar les connexions a peu i en bicicleta amb el parc.

1 COMENTARI

  1. Fantàstic !!!, ara resulta que els senyors que volien construir a aquest lloc el World Trade Center que finalment va resultar impossible d’assumir econòmicament però que ens haurà costat als igualadins entre projecte, interessos i canons uns tres milions d’euros (500 milions de pessetes), ara s’esgarrifen pel cost que pot representar el manteniment del que ells diuen que es gespa i que en realitat si s’agüessin llegit el projecte o haguessin escoltat les explicacions veurien que es grama (molt diferent)

FER UN COMENTARI

*