Inici Destacats Socialistes d’Igualada demana a la Generalitat que actuï davant el ‘nefast’ servei...

Socialistes d’Igualada demana a la Generalitat que actuï davant el ‘nefast’ servei de Monbus

COMPARTIR

El grup municipal dels Socialistes d’Igualada demana responsabilitats a la Generalitat de Catalunya després d’un inici del mes d’agost “nefast” en el servei que presta Monbus-Hispano Igualadina. En una setmana s’han avariat fins a tres autobusos que prestaven servei a la línia i molts usuaris s’han queixat perquè els horaris d’estiu han reduït les freqüències de pas i algunes hores els passatgers han de viatjar drets.

El PSC demana al Departament de Territori i Sostenibilitat que “prengui ràpidament una decisió sobre si retira, o no, la concessió del servei d’autobús a la Hispano Igualadina”. El grup socialista considera “inadmissible” que la Generalitat presentés l’auditoria que marcava totes les deficiències del servei al mes de novembre i que, 10 mesos després, encara no hagi dit què farà.

Mentre aquesta decisió no arriba, Socialistes d’Igualada recorda que “qui pateix les deficiències del servei són els usuaris”. En aquest sentit, el PSC es mostra preocupat pel fet que en només set dies hi ha hagut tres autobusos avariats i es pregunta “què pot arribar a passar durant el mes d’agost si el ritme segueix sent aquest”. El grup socialista també lamenta el silenci que hi ha hagut per part del govern de Marc Castells al respecte: “Estem davant d’un govern addicte a les fotos i el Twitter però quan hi ha un problema que afecta a molts igualadins s’amaga, calla o està, literalment, de vacances”.

A més de tallar en sec les avaries a la Hispano, Socialistes d’Igualada demana a la Generalitat que canviï els horaris d’estiu: “Cal ampliar les freqüències dels autobusos i mantenir els busos directes a les hores de més demanda”. En aquest sentit troba inacceptable que els passatgers, la majoria dels quals fan servir l’autobús per anar a treballar, hagin de viatjar drets perquè es redueixen el nombre d’autobusos: “L’administració té l’obligació d’adaptar el servei a la demanda que hi ha”, sentencien els socialistes. El PSC espera ser escoltat com quan l’Ajuntament i la Generalitat van aplicar una proposta socialista com va ser la creació d’una nova parada de la Hispano als pisos del Punto Blanco per donar servei al nord d’Igualada.

 

1 COMENTARI

  1. I tot això sense tenir en compte que surt més car anar d’ Igualada a BCN amb bus que en cotxe particular. I se’n un TMB els discapacitats tindrien de pogue tenirr beneficis al igual que al tren.

FER UN COMENTARI

*