Inici Destacats Socialistes d’Igualada considera ‘escandalós’ el cost del nou parc de l’Avinguda Catalunya

Socialistes d’Igualada considera ‘escandalós’ el cost del nou parc de l’Avinguda Catalunya

COMPARTIR

El grup municipal dels Socialistes d’Igualada troba “escandalós” el cost del nou parc de l’Avinguda Catalunya, que s’estrenarà la setmana vinent. Consideren que és “desproporcionat” el cost de 400.000 euros i recorden que caldrà sumar-hi el que costi el manteniment de la gespa natural. Un manteniment que l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, diu que no podrà quantificar fins que passi un any de l’obertura del parc.

El PSC també vol saber quins esdeveniments s’hi faran, més enllà dels quatre dies que dura l’European Balloon Festival. Els socialistes ja van qüestionar la plantació de gespa natural tenint en compte la climatologia d’Igualada. De fet, defensen que hi ha alternatives més econòmiques i que evitarien costos de manteniment com les que preveia el projecte que l’Entesa per Igualada va dibuixar a l’any 2010, que preveia crear un parc mediterrani a l’avinguda de Catalunya.

Des del govern municipal, el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, rebat que el nou parc ha tingut un cost que suposa “el 20% del que va costar el projecte del World Trade Center”, impulsat per l’Entesa per Igualada. Pont afegeix que, a diferència del frustrat projecte “que encara estem pagant”, el parc “es podrà fer servir des del minut 1”.

4 COMENTARIS

 1. I una vegada inagurat el camp de vol, el parc sera per tothom, per passejar gossos tambe?? perque si es aixi…ja sabem com acabara el camp de gespa no?????

  • gossos potser no, però bosses del mac donals, ampolles de vidre, restes de menjar, plastics, capses de pizza, i algun condó segur que no hi faltaran.

 2. Tenim una ciutat bruta, deixada i decadent, amb carrers plens de sots i pasos de vianants sense pintura… i els politics iluminats es gasten els nostres impostos en plantar gespa per tal que no s’embrutin els globus de cuatre pijos.
  Em sembla que sí que hi portaré el gos a pixar…

 3. Tot aixó segur que hi serà…. Peró aixó només depen de l’educació de la gent, que hi ha molt marrano suelto!!!
  El tema del cost… Es molt relatiu, i si no t agrada el projecte ho veus car i dius es podría invertir en…. Lalala
  Son equipaments per la ciutat, la fan més atractiva i més bonica i son equipaments útils, no com el super world trade center… Que paguem i no hi es!!!

FER UN COMENTARI

*