Inici Destacats Els socialistes anoiencs participen a la Festa de la Rosa del PSC...

Els socialistes anoiencs participen a la Festa de la Rosa del PSC a Gavà

COMPARTIR

La Festa de la Rosa del PSC a Gavà ha marcat l’inici del curs polític del socialisme català aquest diumenge 25 de setembre. Des de l’Anoia, més de 130 anoiencs i anoienques hi ha participats amb diversos autobusos que ha organitzat el PSC de la comarca des de diferents municipis.

L’acte ha comptat amb les intervencions del primer secretari del partit i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, el secretari d’organització del PSOE, Santos Cerdán, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, la viceprimera secretària del partit Lluïsa Moret i l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia. Estava previst que també hi hagués la presència del president del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, però el seu positiu de Covid-19 li ha fet impossible ser a l’acte.

Després dels parlaments, el PSC Anoia ha organitzat una paella que ha anat a càrrec del regidor de Vilanova José Saucedo on tots els anoiencs i anoienques desplaçades han pogut dinar i viure un dia de celebració compartit amb les agrupacions i federacions del partit de tot Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*