Inici Hoquei Sisena victòria consecutiva del Monbus Igualada HC

Sisena victòria consecutiva del Monbus Igualada HC

El MONBUS IHC ha superat aquest diumenge el rècord de victòries consecutives del seu tècnic, Francesc Monclús. Ho ha fet amb un altre gran partit contra un Cerceda que no perdia a casa des del 2012.
Amb el 3 a 4 final els alerquinats han superat la millor ratxa amb Monclús a la banqueta que correspon a la temporada 2005-2006 (en la seva primera etapa com a tècnic del primer equip). Aquell IHC format per Oriol Bargalló, David Busquets, David Càceres, Sergi Montferri, Edu Fernàndez, Pep Torras, Jordi Raventós i Dani Lòpez va encadenar 5 victòries consecutives, de la jornada 3 a la 7 (IHC 3-Voltregà 0, Oviedo 0- IHC 3, IHC 6- Lloret 2, Alcoi 2- IHC 7 i IHC 5-Vilafranca 4).Aquell equip va acabar jugant les semifinals de l’Oklliga contra el FCB.
Ara aquestes 6 victòries seguides ja són el millor registre dels equips de Monclús. Però encara queden rècirds per superar. El més pròxim els 7 triomfs de les temporades 92-93, 93-94, 98-99 i 2001-2002. O els 8 de la 94-95. Més lluny queden les 9 victòries de la 91-92 i encara més les 10 de l’any anterior (90-91, de la jornada 1 a la 10), rècord absolut de l’IHC a la màxima categoria, en poder com tots els altres del mític Dream Team.
L’IHC, EN ENDOLL PERMANENT
Més enllà de rècords, l’equip ha sortit al parquet del Gonzalez Laxe a emportar-se el que havien vingut a buscar, els punts. I ho han fet amb convenciment, amb fermesa i amb joc. Tot en les dosis suficients per superar la pressió dels locals i el seu públic… i també algunes de decisions arbitrals (de fet els col.legiats Dapena i De la Hera han acabat criticats pels 2 equips.
El MONBUS s’ha arribat a avançar amb un 0 a 3 que podia semblar que sentenciava el partit. Vives i Pla (en un idili permanent amb el gol) han fet els 2 primers i Jassel ho ha rubricat des del punt de penal. Però el Cerceda volia demostrar el perque de la seva condició d’equip revelació i i Fariza i Payero de penal han escurçat el marcador fins un perillós 2 a 3.
UN EQUIP QUE SAP FER FRONT A L’ADVERSITAT
El MONBUS de la segona part ha estat això. Un equip que sap patir. Perque les adversitats s’han fet grans amb el 3 a 3, altre cop obra de Payero. Per sort faltava encara el gol del capità. Baliu ha definit magníficament una contra amb Pla i ha marcat el 3 a 4, que a la fi seria definitiu. I no perque no hi haguessin oportunitats de canviar el marcador. Els últims 5 minuts, arran precisament del gol, han estat de bojos. En el mateix minut 20, remat de penal de Pla al pal. Minut 22! l’Elagi atura un altre penal. 1 minut després Jassel no pot aprofitar una altra pena màxima. I a falta de 28 segons l’Ori tampoc ha pogut transformar una FD per 10 faltes d’equip (per cert que l’equip ha sabut jugar els últims 2 minuts amb 9 faltes, davant d’un Cerceda a la desesperada que jugava amb 4 per una targeta vermella al seu delegat. A la fi, l’equip de les victòries continuades ha acabat anotant-se la sisena (7 si hi comptem la Cers) i ara espera dimarts el complicadíssim Noia a les Comes, amb la satisfacció dels 26 punts acumulats fins ara.
Cerceda 3 (2/1) Willy D., Torres, Payero (2), Lopez i Grasas, equip inicial. Perez, Fariza (1) i Mantiñan.
MONBUS IHC 4 (3/1) Elagi, Ton (1), Met Molas, Vives (1), Pla (1), equip inicial. Jassel (1), J.Muntané. D.Carles i A.Ferrer.
GOLS: 0-1 Vives (m 2.30), 0-2 Pla (m 11), 0-3 Jassel, penal (m 19), 1-3 Fariza (m 19.30), 2-3 Payero penal (m 23). SEGONA PART. 3-3 Payero (m 14.12), 3-4 Ton (m 20).
INCIDÈNCIES: No gaire bon arbitratge de Dapena i De la Hera. Els igualadins Pla i Monclús han vist targeta blava).
Els jugadors del Vic han presenciat en directe el partit (igual que van fer els igualadins amb el Liceo-Vic). Els osonencs han pogut veure junts els pròxims rivals a la copa i a la cers.
Jordi Viladoms farà dimarts la sacada d’honor al partit d’OK Lliga
El pilot igualadí de KTM, Jordi Viladoms, que va finalitzar en segona posició al Dakar 2014 farà la sacada d’honor abans de l’inici del partit de la 17ª jornada de l’OK Lliga que jugaran el proper dimarts 4 de febrer de 2014 a les 21.00 hores al pavelló de les Comes el Monbus Igualada i el CE Noia Freixenet.