Inici Societat La sisena cursa i caminada contra el càncer de Montbui aplega prop...

La sisena cursa i caminada contra el càncer de Montbui aplega prop de 300 participants

COMPARTIR

La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar diumenge passat la sisena Cursa i Caminada contra el Càncer, activitat de lleure que va comptar amb una participació de 296 persones.

En un ambient clarament festiu i familiar es va dur a terme l’activitat, després que desenes de participants aprofitessin els moments previs de la cursa i caminada per formalitzar les seves inscripcions –la gran majoria va optar per realitzar inscripció prèvia, tant en la modalitat telemàtica, els dies previs, com també presencialment al CCC La Vinícola els dos dies anteriors a la prova- .

La sortida es va donar poc abans d’un quart d’onze del matí des de l’Avinguda de l’Esport, just davant de l’entrada al poliesportiu Mont-aQua. Els i les participants van poder completar un recorregut de 5 quilòmetres en aquells casos que van optar per fer la caminada i de 7 quilòmetres pels runners, amb un recorregut que va portar-los a recórrer alguns dels camins de l’espai natural del municipi.

Cal remarcar que el preu de les inscripcions per a aquesta prova era de 10 euros, amb obsequi d’una samarreta per a cada participant.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*