Inici Destacats El sisè Estival de Jazz d’Igualada arriba amb sis propostes variades

El sisè Estival de Jazz d’Igualada arriba amb sis propostes variades

COMPARTIR

El proper dijous 14 de juny es donarà el tret de sortida a la sisena edició de l’Estival de Jazz a la ciutat d’Igualada amb la projecció de la pel·lícula “Nostalgia del hogar” de Martin Scorsese al pati de l’Ateneu igualadí. El festival s’allargarà fins el divendres 22 de juny i oferirà un total de 6 propostes variades, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure.

Seguint les motivacions que han fet arribar a la sisena edició, l’Estival manté l’objectiu d’acostar el jazz a tot tipus de públic amb la programació de músics que conformen la potent escena jazzística catalana com Fernando Brox quartet o Guillem Arnedo Band & Celeste Alías. Comparteixen cartell amb el recent projecte en solitari de la cantant Edna Sey coneguda pel seu recorregut amb The Sey Sisters i amb el grup de “boogaloo” Boogalizer.

Programació

Cinema a la fresca amb “Nostalgia del hogar” de Martin Scorsese
Dijous 14 Juny
22h
Pati de l’Ateneu Igualdí
Entrada lliure

Fernando Brox Quartet
Divendres 15 Juny
22:30h
Pati del Museu de la Pell
8€

Edna Sey presenta “Stay fos-cused”
Dissabte 16 Juny
22:30h
L’Ou Com Balla
Entrada lliure

Vermut amb Boogalizer, paella, combo amb l’EMMI Igualada i Jam de Swing amb SwingAnoia, al llarg del diumenge 17 de juny a La Bastida, amb entrada lliure.
Guillem Arnedo Band & Celes-te Alías presenta “Let’s Sing Oscar Hammerstein II”
Dilluns 18 de juny
18:30h

Teatre Municipal l’Ateneu
Entrada lliure

Carta Blanca a…
Marc Cuevas
Divendres 22 de juny
22h
Teatre de l’Aurora
10€

“Carta blanca” al contrabaixista Marc Cuevas

Pels aficionats que cerquen nous estímuls musicals, l’Estival de Jazz destaca per oferir una producció pròpia gràcies al “Carta Blanca a…” proposada a un músic diferent en cada edició. El festival dóna literalment carta blanca a un músic consolidat, però que manca de projecte propi, per tal que presenti en el marc de l’Estival de Jazz el projecte jazzístic que vulgui. Del resultat, l’Estival de Jazz junt amb la col·laboració de la discografia Underpool, n’editen un disc. Pandora (2013) del bateria Ramon Prats, premiat per l’AMJM, Epokhé (2014) del guitarrista Dani Comas, Noninó (2015) del pianista Toni Vaquer, Terror (2016) de Txema Riera i “Broken Line” (2017) del saxofonista Santi de la Rubia han sigut les produccions pròpies del festival fins a dia d’avui.

Enguany el repte és pel contrabaixista Marc Cuevas que el proper divendres 22 de juny presentarà al Teatre de l’Aurora el seu primer projecte sota el seu nom.

L’acompanyaran Toni Saigi al piano, Òscar Latorre a la trompeta i Carlos Falanga a la bateria.

L’Estival de Jazz està organitzat per l’Associació Tocats de Jazz i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i del patrocini de diferents empreses de la localitat.

f="http://bit.ly/2HoAuly" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*