Inici Atletisme Sis medalles per atletes del CAI als Campionats de Catalunya absoluts

Sis medalles per atletes del CAI als Campionats de Catalunya absoluts

[Img #23599]Anna Asensi, Laia Moix i Marc Sánchez, sots campions de Catalunya absoluts en 100 m.ll. i Salt d’Alçada  – Anna Asensi, Eduard Fábregas i Silvia González, Bronze en 200 m.ll., Salt d’Alçada i 5 km. marxa –

[Img #23600]Els i les atletes del C.A. Igualada Petromiralles tingueren una brillant actuació els passats dimarts i dimecres 7 i 8 de Juliol, a l’Estadi Serrahima de Barcelona, en el decurs dels 95.ens. campionats de Catalunya Absoluts, disputats enguany novament amb el format de l’Open Catalunya,  conjuntament amb el Miting d’Atletisme del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme, el que va permetre als afeccionats el poder gaudir de la participació al festival d’atletes d’alt nivell estatal i internacional, amb 2 millors marques mundials de l’any i un rècord d’Àfrica, com a fites més destacades del Miting del dimecres.

Un total d’11 atletes del C.A.Igualada Petromiralles  competiren en aquests Campionats,  amb una magnífica actuació global, aconseguint un total de 6 medalles, 3 d’Argent i 3 de Bronze, i diversos llocs de finalistes en les proves respectives. El CAI Petromiralles va ser el 6è club absolut per puntuació global dels seus atletes amb 42 punts, entre un total de 52 clubs classificats.  No hi van participar per diferents motius, Ariadna Ramos, Eduard Viles, Jordi Yoshinori Matsuoka i  Sheila García, amb marca mínima i amb possibilitats d’assolir medalla.

Va sobresortir,  dintre de la gran actuació dels atletes del CAI, el sots campionat de Catalunya absolut – Argent – en 100 m.ll. assolit per la Juvenil Anna Asensi, amb un registre de 12”47 a la final, i amb marca personal de 12”22 en s/f., i que era a més 3ª i medalla de Bronze en els 200 m. llisos, amb  25”34 a la final, i amb 25”28 en s/f. amb vent contrari de -1,2 m/s.. L’australiana Elia Nelson es va imposar en els 200 m.ll. del Miting amb 23”25.

[Img #23601]El Promesa Marc Sánchez era també sots campió de Catalunya absolut – Argent – en el Salt d’Alçada amb 2,00 m., mateixa marca que el Junior Eduard Fábregas, 3r i Bronze en la mateixa prova, en la que pel que fa al Miting es  va imposar Simón Siverio – Tenerife Cajacanarias – amb 2,14 m..

La Cadet Laia Moix assolia també el sots campionat de Catalunya absolut – Argent – en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,62 m., prova en la que es va imposar Claudia Garcia – F.C. Barcelona – assolint un nou rècord dels Campionats amb 1,88 m..

La 3ª medalla de de Bronze va ser per a Silvia González,  3.ª en els 5 Km. Marxa amb 28’16”42, prova en la que es va imposar en el Miting la internacional estatal Júlia Takacs – Playas de Castellón – amb 22’41”48.

El Junior Aleix Marín era 6è en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 6,59 m., prova dominada pel que fa al Miting per Jean Marie Okutu – F.C. Barcelona -, amb 7,76 m..

El Juvenil Guillem Carner era 12è global i al camp. de Catalunya, en la sèrie B dels 1.500 m.ll. amb 4’00”42, cursa guanyada per El Mehdi Aboujanah – F.C. Barcelona – amb  3’49”26.

Iván Zarco era 16è general en els 5.000 m.ll. amb  14’57”50, en aquesta prova també amb una amplia participació d’atletes del Miting, dominada per l’etíop Leul Gebresilasie amb 13’15”07.

Wissam El Hattoubi era 18ª global i 9ª catalana en la final dels 1.500 m. llisos, amb 4’44”94, prova en la que la campiona mundial indoor etíop Genzebe Dibaba va assolir la millor marca mundial de l’any i un nou rècord de l’Àfrica, amb 3’54”11 per a una de les grans estrelles del Miting.

La Juvenil Marta Llagostera era 6.ª en la seva s/f. dels 400 m. llisos, amb 1’02”17. A la final d’aquesta prova es va imposar Èlia Vallés – A.A. Palamós – amb 55”77.

La Junior Cristina Fernández participava en el llançament del Disc fem., efectuant nuls els seus intents en la prova dominada per Andrea Alarcón – A.A. Catalunya – amb 51,73 m..