Inici Societat Sis candidatures anoienques als Premis de Comunicació Local de la Diputació

Sis candidatures anoienques als Premis de Comunicació Local de la Diputació

COMPARTIR

Sis propostes de mitjans de comunicació anoiencs estan entre les 88 candidatures que optaran als Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, en els diferents apartats de premsa, ràdio, televisió i comunicació municipal.

[Img #3448]El servei de Comunicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí és el que presenta més candidatures. Ho fa amb els programes de Ràdio Nova “Vols llegir?” i “Arkanum”, amb el butlletí “Vilanova Informació” i amb la seva pàgina web www.radionova.cat.

Les altres candidatures anoienques als Premis de Comunicació de la Diputació de Barcelona són el butlletí municipal d’Òdena “L’accent” i el programa “No ho fem bé!” de Ràdio Altiplà (Calonge de Segarra).

[Img #3446]En conjunt, al premi al millor treball publicat a la premsa local o comarcal s’hi han presentat 13 reportatges; al guardó al millor programa d’una emissora de ràdio local hi concorren 37 candidatures, a l’apartat de millor programa emès per una televisió local es presenten 27; i al premi a la millor iniciativa en matèria de comunicació municipal, un total d’11.

[Img #3447]Els Premis de Comunicació Local arriben a la seva 32a edició, estan dotats amb 40.000 euros i seran lliurats la propera primavera.

Com en les edicions anteriors, també s’atorgarà el Premi d’Honor, dedicat a retre un homenatge a una persona, mitjà de comunicació o organisme públic o privat que s’hagi destacat per la seva trajectòria a favor de la comunicació a Catalunya.

El jurat d’aquests guardons està integrat per Josep Maria  Martí, Anna Cristeto, Manel Cuyàs, Sílvia Cóppulo, Eduard Pujol, Francesc Robert, Anna Figuera, Anna M. Bordas, Francesc Canosa, Francesc Cano, Josep Lluís Micó, Rafael de Ribot, Mònica Fulquet i Carles Sabater.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*