Inici Atletisme Sis atletes del CAI Petromiralles participen en campionats internacionals aquest juliol

Sis atletes del CAI Petromiralles participen en campionats internacionals aquest juliol

COMPARTIR

6 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, han estat sel.leccionats pels tècnics de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme per participar en diferents campionats internacionals de primer nivell en el decurs d’aquest mes de Juliol.

Per ordre cronològic, el saltador Jordi Yoshinori Matsuoka participa en el Campionat Mundial Juvenil que es duu a terme a la ciutat ucraïnesa de Donetsk aquesta setmana, dels dies 10 al 14 de Juliol,  formant part de la Sel.lecció Espanyola Juvenil, en la prova del Salt de Llargada, amb una millor marca de 7,30 m..

En aquesta competició hi participen atletes nascuts els anys 1996 i 1997 de  països de tot el mon.    

[Img #8628]El velocista Eduard Viles,  participa també aquesta setmana, dels dies 11 al 14 de Juliol, en el Campionat d’Europa Sub-23 que es duu a terme a la ciutat finlandesa de Tampere,  formant part de la Sel.lecció Espanyola Sub-23, en les proves dels 100 m.llisos -10”36 –  i els Relleus 4 x 100 m. -39”28-.

En aquesta competició hi participen atletes nascuts els anys 1991/92/93 de diferents països europeus.    

La saltadora Ariadna Ramos, participarà dels dies 18 al 21 de Juliol en el Campionat d’Europa Junior de Rieti (Itàlia) amb la Sel.lecció Espanyola Junior, en la prova del Triple Salt, essent la seva millor marca de 12,82 m..

En aquesta competició hi participaran atletes nascuts els anys 1994/95 de diferents països europeus.

La saltadora de llargada Sheila García i el saltador d’alçada Eduard Fàbregas, han estat sel.leccionats per participar dels  dies 17 al 21 de Juliol al Festival Olímpic de la Joventut Europea – FOJE – que es durà a terme a la ciutat holandesa d’Utrecht, formant part de la Sel.lecció Espanyola Juvenil, amb uns millors registres de 5,81 m., i 1,96 m., respectivament.

En aquesta competició hi participaran atletes nascuts els anys 1996/97 de diferents països europeus.    

L’atleta paralímpic Oscar Moreno, participarà dels dies 20 al 29 de Juliol al Campionat del Mon d’Atletisme Paralímpic, en la prova dels 800 m.llisos, competició que es durà a terme a la ciutat francesa de Lió.                                                                           
                                         

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*