Inici Destacats Els sindicats CCOO, UGT i USOC demanaran dissabte a Igualada ‘un gran...

Els sindicats CCOO, UGT i USOC demanaran dissabte a Igualada ‘un gran acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris’

COMPARTIR

CCOO de Catalunya, UGT de Catalunya i USOC, conjuntament amb entitats socials del nostre país, han convocat mobilitzacions arreu de Catalunya el proper dissabte, 27 de juny, amb el lema “Un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris”. Està adreçada a sindicats, treballadors i treballadores d’empreses en situació de conflicte, formacions polítiques progressistes -els Comuns ja s’hi han sumat-, entitats socials, associacions, la gent de la cultura i a la ciutadania en general.

Aquesta convocatòria a Igualada -a les 12 del migdia al Mercat de la Masuca- comptarà amb les intervencions de representants de les treballadores i treballadors dels sectors privats i públics de l’Anoia, que faran sentir la seva veu per a demanar mesures urgents de promoció econòmica d’una comarca que se situa a la cua dins la nostra demarcació pel que fa a les xifres d’atur i renda disponible. Finalment, es llegirà un manifest del personal sanitari de la comarca.

Els representants de CCOO i UGT de l’Anoia tancaran l’acte destacant que “el moviment sindical de la comarca en la gestió del final de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia reclama un gran pacte per un nou model social i econòmic, on les persones estiguin al centre de les decisions, que vetlli per la qualitat de la nostra democràcia i que faci que ningú quedi enrere”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*