Inici Llibres Sílvia Soler guanya el 33è Premi Ramon Llull

Sílvia Soler guanya el 33è Premi Ramon Llull

COMPARTIR

[Img #4287]Sílvia Soler ha estat guardonada amb el 33è Premi Ramon Llull 2013 amb una novel.la que narra amb salts cronològics, la vida de dos amics d’infància, des del seu naixement fins als cinquanta anys. El títol de l’obra guanyadora és ‘L’estiu que comença’. La història és construeix a través del sopar de la Nit de Sant Joan, una tradició que celebren els dos amics, Júlia Reig i Andreu Balart, any rere any. Però una tragèdia els unirà encara més.

Sílvia Soler, nascuda a Figueres l’any 1961, escriptora, articulista i col.labora habituals en diversos mitjans de comunicació, és autora d’èxits editorials com ‘El centre exacte de la nit’, ‘El so dels volcans’, ‘L’arbre de Judes’, ‘Mira’m als ulls’, ‘Petons de diumenge’,  ’39+1′, i dues novel.les amb un mateix fil argumental: ‘Una família fora de sèrie’ i ‘Un creuer fora de sèrie’.

El Premi Ramon Llull, convocat per l’Editorial Planeta, enguany ha perdut 30.000 euros de dotació respecte a l’edició de l’any 2012 degut a la sortida de la Fundació Ramon LLull. Aquest premi creat l’any 1981 es van convertir en el guardó més ben dotat de les lletres catalanes quan l’any 2007 es va signar un conveni de col.laborció amb al Fundació Ramon Llull, formada pels governs andorrà, balear i català. Passats cincs anys, amb el conveni no revonat, el premi torna a ser competència exclusiva de Planeta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*