Inici Societat Sílvia Giralt Estètica Avançada organitza el primer Simpòsium de Bellesa Holística de...

Sílvia Giralt Estètica Avançada organitza el primer Simpòsium de Bellesa Holística de l’Anoia

COMPARTIR

El passat divendres 30 de novembre va tenir lloc el I Simpòsium de Bellesa Holística organitzat per Sílvia Giralt Estètica Avançada i el seu equip, amb l’objectiu de donar a conèixer els últims tractaments facials i corporals de bellesa holística a la comarca de l’Anoia. La convenció va tenir lloc a l’antiga Adoberia Bella d’Igualada, davant d’un nodrit nombre de clientes, clients, col·laboradors i amics de Sílvia Giralt que no es van voler perdre les darreres novetats en tractaments de bellesa i benestar.

La bellesa emergeix des de l’interior per reflectir-se a l’exterior. Aquesta és la màxima del concepte holístic en bellesa, una màxima que Sílvia Giralt Estètica Avançada fa temps que aplica en els seus rituals i protocols de bellesa. La Bellesa Holística fa seva la responsabilitat d’emprar productes i components amb el màxim de respecte tant amb l’organisme com amb el medi ambient, deixant enrere components sintètics i artificials, per tal que cos, ment i esperit estiguin en perfecta comunió.

En aquest primer certamen es van presentar les darreres novetats de línies d’alta cosmètica com la firma italiana EVA GARDEN MAKE-UP, el tractament d’ulls IRIDIUM PRESSOTERÀPIA FACIAL, la línia de pre i post part de ME AND ME, els tractaments VENUS LEGACY ANTIAGING: última tecnologia en remodelació facial i corporal, la nutricosmètica de la mà de 180 The Concept, els facials amb or i plata de Mimi Luzon, una facialista israeliana que arrasa entre les celebrities de tot el món i els rituals xec regal de Nyxpert per aquestes Festes.

Tots els assistents van poder gaudir en exclusiva i en primícia de descomptes en tots els tractaments i xecs regal. Una magnífica oportunitat per inspirar-se i comprar regals per a les Festes de Nadal i Reis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*